Life

Daniela Iliescu, gata să devină mamă. Cum se pregătește Culiță Sterp pentru rolul de tată

Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, mai are foarte puțin și devine mamă pentru prima oară, motiv pentru care fostul concurent de la Survivor România se pregătește intens pentru marele eveniment.
06.06.2021 | 13:56
Daniela Iliescu gata sa devina mama Cum se pregateste Culita Sterp pentru rolul de tata
Daniela Iliescu, gata să devină mamă. Cum se pregătește Culiță Sterp de la Survivor România pentru rolul de tată. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Cântărețul de muzică de petrecere urmează să devină tată în perioada următoare, termenul nașterii fiind stabilit pentru data de 10 iunie, dar băiețelul care crește în pântecele frumoase șatene poate veni și mai devreme.

Cunoscutul artist este extrem de nerăbdător să-și țină în brațe bebelușul, el întorcându-se de la Survivor România pentru a fi aproape de partenera sa de viață atunci când vor deveni părinți.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp profită de ultimele momente înainte de a deveni tată și se pregătește intens pentru ziua cea mare. Fostul Faimos de la Kanal D a fost filmat în timp ce plimbă căruciorul copilului prin casă.

Daniela Iliescu mai are puțin și naște. Ce face Culiță Sterp pentru ziua cea mare

Dezvăluirea a fost făcută de iubita sa, Daniela Iliescu, care este fericită și liniștită de când s-a întors acasă cântărețul de muzică de petrecere, el fiind plecat o perioadă de 5 luni la filmările de la Survivor România.

ADVERTISEMENT

„Culiță exersează”, este anunțul făcut de frumoasa șatenă pe pagina ei de Instagram, unde fostul concurent de la Survivor România apare alături de un cărucior.

În cadrul acestui video cântărețul de muzică de petrecere îi citește iubitei sale o scrisoare emoționantă, filmarea dezvăluind că tânăra va naște natural. Culiță Sterp nu va asista în timpul nașterii să nu fie ”traumatizat” de experiență.

ADVERTISEMENT

„Vrei să naști natural… eu te apreciez pentru asta. Îmi e frică să vin acolo să te văd cum suferi, cum te chinui”, spune manelistul.

Cei doi parteneri de viață au cumpărat toate lucrurile de care are nevoie cel mic. Totul a fost lăsat pe ultima sută de metri, motiv pentru care cântărețul de muzică de petrecere a avut ceva de muncă pentru a le instala pe toate.

ADVERTISEMENT

Daniela Iliescu a achiziționat pat pentru bebelușul, scoică pentru mașină, balansoar, cădiță, dar și o măsuță pe care o va folosi atunci când băiețelul va începe diversificarea.

Daniela Iliescu i-a simțit lipsa lui Culiță Sterp în timpul filmărilor de la Survivor România

„Inițial am crezut că va dura până la sfârșitul lui mai. În ultimul timp am devenit și eu mai sensibilă. Multă lume mă întreba când o să fie Culiță, că le pare rău pentru mine. Lucrurile astea te afectează.

Aș fi vrut să îl văd acolo, dar și lângă mine. Da, vorbeam cu ea de multe ori (n. red. Mama Geta). Îmi spunea să fiu puternică”, a declarat Daniela Iliescu cu puțină vreme după eliminarea artistului de la Survivor România, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT