Sport

Daniil Medvedev, furios înaintea duelului cu Alexander Zverev de la Indian Wells: „Nu accept așa ceva!”

Daniil Medvedev (6 ATP) a fost extrem de furios după calificarea în optimile de la Indian Wells. Tenismenul rus se va duela cu Alexander Zverev (14 ATP) pentru un loc în sferturi.
13.03.2023 | 19:45
Daniil Medvedev furios inaintea duelului cu Alexander Zverev de la Indian Wells Nu accept asa ceva
Daniil Medvedev s-a arătat extrem de furios înaintea duelului cu Alexander Zverev din optimile Indian Wells. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Daniil Medvedev s-a calificat cu emoții în optimile Mastersului de la Indian Wells. Fostul lider ATP s-a impus în trei seturi, scor 6-2, 3-6, 6-1 cu Ilya Ivashka (85 ATP), iar la finalul partidei s-a plâns de suprafața de joc a turneului din California.

Daniil Medvedev, extrem de furios deși s-a calificat în optimile de finală la Indian Wells: „Nu accept așa ceva”

Daniil Medvedev a avut nevoie de o oră și 46 de minute de joc pentru a trece de jucător bielorus. În timpul partidei și la final, jucătorul din Rusia s-a arătat extrem de furios și dezamăgit din cauza suprafeței de joc pe care o consideră lentă pentru gusturile sale.

ADVERTISEMENT

„În setul decisiv, am simțit că joc foarte bine, dar degeaba. E nevoie de 10 lovituri bune ca să câștigi un raliu. E foarte greu în condițiile astea. Nu accept așa ceva, ne spun că venim aici și jucăm pe hard. Asta nu e o suprafață hard”, a declarat Daniil Medvedev.

Daniil Medvedev traversează o serie de excepție în circuitul ATP. Fostul lider mondial a câștigat trei turnee la rând și l-a învins inclusiv pe Novak Djokovic la Dubai. Locul 6 în prezent, Daniil Medvedev are o serie impresionantă de 16 victorii consecutive.

ADVERTISEMENT

Daniil Medvedev – Alexander Zverev, duel de vis în optimile Indian Wells: „Unul dintre cei mai buni din lume”

Pentru un loc în sferturile de finală, Daniil Medvedev se va duela cu Alexander Zverev. Sportivul german pare că s-a recuperat complet după accidentarea groaznică suferită la Roland Garros 2022, iar evoluțiile sale sunt din ce în ce mai bune.

De asemenea, Alexander Zverev a avut nevoie de trei seturi pentru a accede în optimi, scor 7-5, 1-6, 7-5 cu Emil Ruusuvuori (59 ATP). Daniil Medvedev se așteaptă la un meci echilibrat cu schimburi de mingi foarte lungi împotriva lui Alexander Zverev.

ADVERTISEMENT

„Meciul cu Sascha va fi foarte interesant, cred că vor fi foarte multe raliuri lungi. Simt că joacă din ce în ce mai bine, ceea ce e normal, având în vedere valoarea lui. A fost unul dintre cei mai buni din lume, era foarte aproape de locul 1 ATP, se descurca din ce în ce mai bine și în Grand Slamuri”, a mai spus Daniil Medvedev.

Daniil Medvedev, motivat înaintea meciului cu Alexander Zverev de la Indian Wells: „Vreau să fiu cel care câștigă”

Scorul este echilibrat în ceea ce privește întâlnirile directe 6-6, însă Daniil Medvedev a izbutit să-și treacă în cont cinci din ultimele șase dispute. Ultimul meci direct a fost câștigat de Alexander Zverev, scor 6-4, 6-4 la Turneul Campionilor 2021.

ADVERTISEMENT

Accidentarea lui a fost nefericită, dar sunt sigur că va reveni la performanțele de dinainte. Sper să nu îmi arate asta și în partida următoare, pentru că eu vreau să fiu cel care câștigă”, a mai spus Daniil Medvedev.

ADVERTISEMENT