Sport

Daniil Medvedev, scandal la Monte Carlo: l-a jignit pe arbitru în timpul meciului cu Gael Monfils „Idiotule! Ești ridicol”

Rusul Daniil Medvevev, clasat pe locul 4 în clasamentul ATP, și-a ieșit din minți în timpul meciului cu Gael Monfils din cadrul turneului de la Monte Carlo.
10.04.2024 | 20:46
Daniil Medvedev scandal la Monte Carlo la jignit pe arbitru in timpul meciului cu Gael Monfils Idiotule Esti ridicol
Daniil Medvedev, scandal la Monte Carlo: l-a jignit pe arbitru în timpul meciului cu Gael Monfils „Idiotule! Ești ridicol”. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Daniil Medvedev, fostul numărul 1 ATP, și-a ieșit din minți în timpul meciului cu Gael Monfils, joc pe care rusul l-a câștigat în final cu scorul de 6-2, 6-4.

Daniil Medvedev l-a jignit pe arbitru în timpul meciului cu Gael Monfils: „Idiotule! Ești ridicol”

Prestația bună a lui Daniil Medvedev din meciul cu Gael Monfils a fost umbrită de un moment neplăcut. Rusul a câștigat clar primul set, scor 6-2, dar în startul actului secund, fostul număr 1, a avut o perioadă de cădere, provocată și de o decizie greșită venită de la linie.

ADVERTISEMENT

La scorul de 2-1 pentru francez, Medvedev a pierdut un punct la care arbitrul de linie nu a strigat aut la o minge lungă a lui Gael Monfils. Mohamed Lahyani, arbitrul de scaun desemnat pentru acest meci, a coborât pe teren pentru a vedea urma și i-a dat dreptate arbitrului de linie, lucru care l-a făcut pe Medvedev să-și iasă din minți.

„Cum poți să-ți ceri scuze? Am pierdut acel game nenorocit. Deveniți ridicoli. Cu Hawk Eye live nu vezi nimic. Ești un orb și un idiot”, au fost jignirile aduse la Daniil Medvedev la adresa arbitrului de scaun.

ADVERTISEMENT

„Sunt fericit că am reușit, la un moment dat, să încerc să rămân calm. Asta am vrut să fac mai mult anul acesta. Vor mai fi momente când voi înnebuni.

Să vedem. Dar sunt 99% sigur că mingea a fost afară. Să vedem ce spune Hawkeye”, a declarat rusul la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

Andrey Rublev, campionul de anul trecut de la Monte Carlo, a fost eliminat în turul doi

Un alt rus a avut parte de un moment greu la turneul de la Monte Carlo. Andrey Rublev, campionul ediției precedente, a fost eliminat în turul doi al turneului de la Monaco.

Pe terenul central, unde anul trecut cucerea cel mai important trofeu din cariera sa, Andrey Rublev a trăit un coșmar anul acesta. Rusul, aflat pe numărul 6 ATP, a fost eliminat de jucătorul din Australia, Alex Popyrin, scor 6-4, 6-4.

ADVERTISEMENT

„Am savurat ocazia de a juca pe terenul central pentru prima dată. Întâiul turneu pe zgură din acest an și vin cu amintiri pozitive din cel anterior pe această suprafață”, a declarat Popyrin la finalul partidei.

ADVERTISEMENT