Sport

Dănuț Lupu anunț incredibil despre Dinamo: “Faliment! Nu poți da salariile astea”

14.09.2020 | 11:37
Danut Lupu anunt incredibil despre Dinamo Faliment Nu poti da salariile astea
ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu, fost mare mijlocaș al lui Dinamo București, Rapid, Panatinaikos sau Brescia, a vorbit în cadrul emisiunii ProSport Live despre ceea ce se petrece la formația din ”Ștefan cel Mare”.

El este de părere că noul patron al echipei nu va putea să plătească salariile foarte mari ale noilor jucători, iar formația va da faliment.

ADVERTISEMENT

„E interesant cum arată echipa, dar să vedem cine-i plătește pe jucători. Dar dacă aduci fotbaliști de 34 – 35 de ani, care se lasă anul următor, nu văd nimic bun. Sunt niște salarii astronomice, nu văd cum le pot da. Cred că Dinamo va ajunge la faliment, pentru că nu se pot da salariile astea!

”Are 18.000 de euro pe lună degeaba”

La anul, când vrea să ia campionatul, Contra va juca cu puștii, ăștia de 34 – 35 de ani se vor lăsa. Deci tot pe tineri va merge. S-a greșit cu Adam Nemec, e bun, dar se mișcă tot mai greu. Lui Contra nu-i place de niciunul care vrea să ajute Dinamo… Fabbrini era bun la Botoșani, driblează numai în lateral, nu știe perpendicular. Câte pase de gol are date la Dinamo?

ADVERTISEMENT

Are 18.000 de euro pe lună degeaba. Nu mă comparați cu Fabbrini, că-mi rup carnetul. Dacă eram antrenor la Dinamo, nu-l băgam două minute”, a spus Dănuț Lupu, conform celor de la ProSport.

”Eu dacă eram la Dinamo, cel mai mare salariu era 10.000 de euro. Nu-i aduci pe unii cu 15.000 – 20.000 de euro lunar și copiii ăia au 1.500 de euro! Cei care nu au avut salariile mărite vor fi trimiși către echipa satelit!”,  a adăugat Dănuț Lupu.

ADVERTISEMENT

Dinamo are cel mai bine plătit jucător din campionat

Antrenorul lui Dinamo a spus că nu numai jucătorii străini noi vor avea salarii mari , ci și toți fotbaliștii care vor avea evoluții bune în meciurile din campionat.

„Toți jucătorii vor avea salariile mărite. Și cei tineri. Vom face un sistem, cine confirmă va primi salarii mai mari. Lui Sorescu i-am mărit contractul, lui Măgureanu i-am triplat salariul. A semnat un nou contract. Vom avea grijă de ei.

ADVERTISEMENT

Sper, încet, să îmbinăm experiența cu tinerețea și să formăm un proiect puternic. Mă țin în viață rezultatele, dacă nu vor fi, va fi schimbat antrenorul. Dinamo poate, în 2-3 ani de zile, să fie o candidată serioasă la titlu. Obiectivul e acum intrarea în play-off, iar apoi mai mult, să ne luptăm pentru cupele europene. Cred că s-a văzut că se vrea un proiect serios aici. Sperăm ca evoluția să fie din ce în ce mai bună”, a declarat Cosmin Contra. Borja Valle (28 de ani) încasează 33.000 de euro pe lună. Este cel mai bine plătit fotbalist din România.

ADVERTISEMENT