Fotbal intern

Dănuț Lupu, declarații surprinzătoare despre situația de la Dinamo: „Asta trebuia să știe Negoiță”

17.03.2021 | 17:54
Danut Lupu declaratii surprinzatoare despre situatia de la Dinamo Asta trebuia sa stie Negoita
Dănuț Lupu. Foto: Digi Sport
ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu, cunoscut pentru criticile sale aspre cu privire la situația din Ștefan cel Mare, s-a arătat încântat de perspectiva ca Pablo Cortacero să revină și să se ocupe de clubul alb-roșu.

Fostul mijlocaș a explicat că fanii din DDB nu au cum să dețină puterea în club, din moment ce dețin doar 20% dintre acțiunile clubului.

ADVERTISEMENT

Lupu crede că singura variantă pentru rezolvarea problemelor de la Dinamo este să revină spaniolii cu bani suficienți pentru a scăpa de amenințarea ratării licenței.

Dănuț Lupu, declarații surprinzătoare despre situația de la Dinamo: „Îmi doresc să vină spaniolii”

Fostul mijlocaș dinamovist Dănuț Lupu a obișnuit fanii, în ultimii ani, să critice aspru tot ceea ce se petrece în curtea clubului alb-roși. Inclusiv în vara lui 2020, când clubul a fost preluat de Pablo Cortacero, Lupu a fost printre primii sceptici.

ADVERTISEMENT

Între timp, Cortacero a dispărut din România, iar cei din DDB au preluat controlul Consiliului de Administrație. Lupu este, însă, sceptic, cu privire la șansele fanilor de a reuși ceva la club, în aceste condiții.

Lupu susține că nu știe dacă spaniolii au bani, dar consideră că responsabilitatea de a-i fi judecat pe aceștia ar fi trebuit să îi revină lui Ionuț Negoiță, fostul acționar majoritar al alb-roșiilor.

ADVERTISEMENT

„În viață, nu întotdeauna ceea ce iubești e și frumos. Eu îmi doresc să vină spaniolii. Ar trebui să se termine acest circ, să știe și acest jucători în ce bancă se află. E foarte greu să joci fotbal când nu ai nicio stabilitate.

Eu nu cred că jocul din ultima vreme e cel pe care pot ei să îl practice, dar, atâta timp cât nu știi ce se poate întâmpla, nu prea mai ai chef să joci fotbal. Îmi doresc ca Gigi Mulțescu să scoată tot ce e mai bun din ei. E o chestie puțin mai delicată dacă au bani sau nu au bani.

ADVERTISEMENT

Asta trebuia șă știe domnul Negoiță. Dacă ești propietarul unei firme și ești acționar majoritar, poți să faci ce vrei cu acea firmă. Cu părere de rău pentru DDB, nu pot să facă ei ceva cu 20%.

Eu mi-aș dori să vină spaniolii mâine, să aducă puțini sau mulți bani. Mi-aș dori să se clarifice această situație. Să găsească pe cineva care să investească în această echipă. Nimeni nu vrea să îi vadă pe spanioli, dar ei sunt propietarii”, a spus Lupu la Digisport.

Termenul pentru procesul inițiat de Pablo Cortacero este în data de 18 martie, joi. Spaniolii este așteptat în România, iar fanii au declara că vor împânzi Bucureștiul, pentru a-i asigura o primire ostilă.

ADVERTISEMENT