Fotbal intern

Dănuț Lupu îl atacă pe Florin Prunea: „Ai acceptat să stai de decor pentru 5.000 de euro pe lună!”

10.04.2020 | 19:29
Danut Lupu il ataca pe Florin Prunea Ai acceptat sa stai de decor pentru 5000 de euro pe luna
ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu îl atacă pe Florin Prunea despre care spune că s-a complăcut în situația de la Dinamo pentru un salariu de 5.000 de euro pe lună, conform prosport.ro.

Dănuț Lupu îl atacă pe Florin Prunea

Dănuț Lupu a vorbit despre situația dificilă prin care trece Dinamo și l-a atacat pe Florin Prunea, președintele „câinilor”: „Acest Punea s-a umplut de penibil, dar văd că se umple în continuare.

ADVERTISEMENT

După ce că nu ai creier și te îmbraci în treningul lui Poli Iași, deși tu ești conducător la Dinamo, acum te mai și apuci să faci pe cocoșul cu Negoiță și Bălănescu? Păi cine să te mai consulte, mă, pe tine?”.

„Toată lumea știe și știa încă din iarnă că ești doar de decor la Dinamo, iar lucrul ăsta îl știai chiar și tu. Din moment ce ai ajuns să te milogești de Negoiță, să îți ia și ție bilet de avion, ca să pleci în Spania să nu te faci de râs, atunci ce pretenții mai ai acum?

ADVERTISEMENT

Nu era clar că din iarnă aveai autoritate zero în fața jucătorilor și a tuturor din club? Au sacrificat fotograful ca să meargă Prunea în Spania”, a mai spus Dănuț Lupu.

„Prunea a acceptat să stea de decor pentru 5.000 de euro”

Dănuț Lupu a continuat atacurile la adresa lui Florin Prunea și a spus despre președintele lui Dinamo că s-a complăcut în situația creată: Dar Prunea a acceptat să fie de decor, deoarece știa că este în această postură pentru 5.000 de euro pe lună.

ADVERTISEMENT

Păi sunt jucători la Dinamo care câștigă 1.000 sau 1.500 de euro pe lună, iar domnul trening câștigă 5.000 de euro, deși nimeni nu îl mai bagă în seamă”.

„De Danciu ce să mai spun? El săracu are suflet mare, dar de 4-5 ani nu are niciun cuvânt de spus prin club.

ADVERTISEMENT

Băiatul ăsta chiar nu trebuie să fie acuzat de nimic, deoarece Danciu a iubit acest club și a vrut binele lui Dinamo, însă din păcate nu a fost lăsat să își facă treaba așa cum trebuie”, a mai spus Dănuț Lupu.

ADVERTISEMENT