Sport

Schimbări la CS Dinamo după condamnarea lui Dănuţ Lupu! O legendă a clubului îi ia locul

Dănuţ Lupu a fost condamnat la 7 luni şi 10 zile de închisoare cu executare pentru conducere fără permis. La CS Dinamo vor avea loc schimbări după această decizie a instanţelor.
02.10.2023 | 23:14
Schimbari la CS Dinamo dupa condamnarea lui Danut Lupu O legenda a clubului ii ia locul
Schimbări la CS Dinamo după condamnarea lui Dănuţ Lupu! O legendă a clubului îi ia locul. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dănuţ Lupu a fost condamnat la 7 luni şi 10 zile de închisoare cu executare pentru conducere fără permis. Fostul internaţional român a declarat la FANATIK SUPERLIGA că se va întoarce sâmbătă sau duminică în ţară şi se va preda.

Schimbări la CS Dinamo după condamnarea lui Dănuţ Lupu! Dănciulescu îi ia locul

Fostul internaţional român a declarat că cel mai probabil i se va desface contractul de la CS Dinamo, acolo unde ocupa rolul de coordonator al grupelor de juniori mari din cadrul Clubului Sportiv.

ADVERTISEMENT

Cele mai mari şanse să îi ia locul lui Dănuţ Lupu le are o altă legendă dinamovistă, Ionel Dănciulescu. Conform Prosport, Danciu-gol va fi promovat în locul lui Lupu. Până acum, fostul atacant coordona grupele de juniori mici din cadrul academiei.

În locul lui Ionel Dănciulescu va fi, la rândul lui, promovat un alt fost mare atacant dinamovist, Marius Niculae, care este în prezent în staff-ul secției de fotbal de la Clubul Sportiv.

ADVERTISEMENT

Florin Bratu se alătură proiectului!

La CS Dinamo a fost cooptat şi un alt fost mare atacant care a evoluat la Dinamo. Este vorba de Florin Bratu. El şi-a reziliat contractul cu Karmiotissa din Cipru şi urmează să fie parte din staff-ul coordonatorilor tehnici:

“Florin Bratu o să semneze cu CS Dinamo, o să lucreze la academie, alături de Ionel Dănciulescu și Marius Niculae. Noi am creat acolo un grup de foști fotbaliști, Marius Niculae este, deja, la FRF pe zona de dezvoltare a unor tehnologii”, a spus Ionuţ Popa în luna ianuarie a acestui an.

ADVERTISEMENT

Dănuţ Lupu: “Dinamo mai mult ca sigur îmi va rezilia contractul”

Dănuţ Lupu a declarat la FANATIK SUPERLIGA, imediat după ce a aflat vestea că este condamnat definitiv la şapte luni şi 10 zile de închisoare cu executare, că, cel mai probabil, contractul său cu CS Dinamo va fi rupt:

“Îți dai seama că automat vor rezilia contractul, ceea ce e un lucru normal. Îmi pare rău doar de munca pe care am depus-o până acum. Eu cred că orice om ar face ce am făcut eu. Ce accepți, să mori? Sau să te duci la spital?

ADVERTISEMENT

Păi și atunci? Nu regret, doar îmi pare rău. Pentru că altă modalitate nu am avut ca să ajung la spital. Nu venea uber-ul în Domnești, taxiuri nu sunt, ce era să fac? Eu mă așteptam.

Când ai mulți prieteni, trebuie să ai și grija lor. Dinamo mai mult ca sigur îmi va rezilia contractul. Și acolo am foarte mulți prieteni pe care îi cam încurcam”, a spus Dănuț Lupu.

ADVERTISEMENT
Tags: