Sport

Dănuț Lupu vede cu ochi buni revenirea lui Florin Răducioiu la Dinamo: „Tinerii ar avea foarte multe de învățat!”. Exclusiv

Dănuț Lupu, fost mijlocaș al lui Dinamo, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK, despre revenirea lui Florin Răducioiu în „Ștefan cel Mare”.
20.10.2021 | 18:13
Danut Lupu vede cu ochi buni revenirea lui Florin Raducioiu la Dinamo Tinerii ar avea foarte multe de invatat Exclusiv
Dănuț Lupu vede cu ochi buni revenirea lui Florin Răducioiu la Dinamo: „Tinerii ar avea foarte multe de învățat!”. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Florin Răducioiu s-a înțeles cu Dinamo pentru ocuparea postului de director sportiv. Însă, fostul fotbalist a cerut două zile de gândire înainte să semneze contractul.

Florin Răducioiu (51 de ani) a mai ocupat postul de director sportiv al lui Dinamo în perioada 2006-2007, atunci când antrenorul echipei era tot Mircea Rednic.

ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu vede cu ochi buni revenirea lui Florin Răducioiu la Dinamo

Dănuț Lupu susține că tinerii jucători de la Dinamo ar avea multe de învățat de la Florin Răducioiu. Acesta consideră că oricare fost mare fotbalist al lui Dinamo este bine venit în „Ștefan cel Mare”.

„Eu cred că oricare dintre marii fotbaliști ai lui Dinamo, care au jucat la această echipă, sunt bine veniți în sânul actualei echipe.

ADVERTISEMENT

Cred că ar avea foarte multe de învățat tinerii, din ziua de azi, de la un jucător cu experiență. Dar stați întâi să semneze. Îi urez multă baftă și succes”, a declarat Dănuț Lupu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Dănuț Lupu: „Îmi doresc ca Mircea Rednic să îndrepte lucrurile!”

Totodată, fostul „câine” a declarat faptul că își dorește ca antrenorul Mircea Rednic să aibă rezultate bune la Dinamo, deoarece formația roș-albă trece printr-o perioadă precară.

ADVERTISEMENT

„E o situație delicată, pe care nu cred că și-ar fi dorit-o nimeni. Dar, până la urmă, asta e realitatea. Trec printr-o perioadă foarte grea, dar eu îmi doresc ca ușor, ușor Mircea Rednic să reușească să îndrepte puțin lucrurile și să aibă rezultate pozitive”, a mai spus Dănuț Lupu.

Florin Răducioiu, așteptat cu brațele deschise de Mircea Rednic la Dinamo

Mircea Rednic îl dorește cu insistență pe Florin Răducioiu la Dinamo. Zilele trecute, „Puriul” declara, în glumă, că se gândește să-l introducă și în teren pe Florin Răducioiu, având în vedere fizicul pe care îl are.

ADVERTISEMENT

„Răducioiu a acceptat să vină la Dinamo! Pe ce post? Director sportiv, tehnic, manager, ce vrea el. La cum arată, mă gândesc să-l mai bag cinci minute… Răducioiu a jucat unde a jucat, e util, acum vorbește bine românește (n.r. râde). Eu cred că o să vină”, a spus Mircea Rednic, zilele trecute.

Dinamo nu a mai izbutit o victorie, în campionat, din luna august, astfel că se poziționează pe locul 15 din Liga 1, cu șapte puncte obținute după 12 meciuri jucate.

În următoarea etapă de Liga 1, „câinii” o vor întâlni, acasă, pe Rapid. Meciul va avea loc sâmbătă, de la ora 20:30.

ADVERTISEMENT