Sport

Dario Bonetti, discurs sincer după umilința cu FCSB: „E cea mai neagră seară din viața mea”

Tehnicianul italian și-a găsit cu greu cuvintele după cea mai dură înfrângere suferită de „câini” în fața rivalilor.
13.09.2021 | 08:42
Dario Bonetti discurs sincer dupa umilinta cu FCSB E cea mai neagra seara din viata mea
ADVERTISEMENT

Primul „Derby de România” al sezonului 2021-2022 va rămâne în istoria fotbalului nostru drept cea mai mare umilință trăită vreodată de Dinamo. Deși înaintea fluierului de start își exprima convingerea că Dinamo va face o figură frumoasă în fața eternei rivale, Dario Bonetti a părut pur și simplu descumpănit la finalul celor 90 de minute, când tabela indica un scor neverosimil: 0-6.

Nu am luat bătaie niciodată, e cea mai neagră seară din viața mea”, a mărturisit italianul la flash-interviu, dând, însă, asigurări că, în ciuda perioadei dificile pe care o traversează (n.r. 5 eșecuri consecutive), echipa sa nu va avea emoții în privința retrogradării.

ADVERTISEMENT

În schimb, fanii-acționari din DDB nu sunt deloc de aceeași părere. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate mesajul transmis antrenorului, târziu în noapte: trebuie să demisioneze după „rușinea” cu FCSB.

Dario Bonetti și-a găsit cu greu cuvintele după umilința din derby

Este un moment extrem de dificil, îmi pare rău pentru suporteri, era un derby, trebuie să vedem și părțile pozitive și cele negative. În minutul 40 era 1-0 pentru eu, apoi totul s-a năruit după eliminarea lui Filip.

ADVERTISEMENT

Au fost apoi două goluri din faze fixe și unul din penalty. Nu am văzut faza eliminării. Așa e în fotbal, ai surprize plăcute și neplăcute.

Trebuie să uităm repede acest meci, să muncim, ne așteaptă un sezon greu. Și pentru mine totul e nou, nu am luat bătaie niciodată, e cea mai neagră seară din viața mea.

ADVERTISEMENT

Am controlat meciul până atunci, nu e ușor de explicat, totul s-a schimbat după cartonașul roșu. Trebuie să devenim o echipă, să ne creăm ocazii, acum avem mulți jucători de calitate, trebuie să adunăm puncte.

Nu m-am așteptat la acest scor, totul s-a terminat la eliminare, a fost foarte ușor pentru ei , ai mei au încercat să dea totul. Nu se pune problema retrogradării”, a declarat Dario Bonetti la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Gabi Torje, reacție halucinantă: „Dinamo se va bate pentru play-off”

În ciuda faptului că Dinamo a suferit unul dintre cele mai usturătoare eșecuri din istorie, Gabriel Torje rămâne un optimist incurabil. Imediat după fluierul final al partidei de pe Național Arena, acesta susține că Dinamo va reuși să prindă un loc în play-off-ul Ligii 1.

O înfrângere usturătoare, ne asumăm cu toții, e cea mai grea înfrângere din cariera mea. Ce să mai zici la 0-6?

Ne-am dezamăgit suporterii, au venit în număr foarte mare, aș fi ridicol să caut explicații. Nu este acesta nivelul lui Dinamo, cu siguranță.

Fazele fixe ne-au fost fatale, 5 goluri din asemenea faze, e dezamăgitor, e umilitor. Îmi pare rău că revenirea mea a început așa, dar să ne uităm la această dată, 12 septembrie!

E ultima oară oară când veți mai vedea Dinamo așa cât sunt eu aici, ce s-a întâmplat este rușinos. Dinamo nu va retrograda, se va bate pentru play-off.

Suntem triști cu toții, este doar un eșec peste care trebuie să trecem. Am pierdut cu rivala de moarte dar ne mobilizăm pentru jocul retur.

Avem un antrenor foarte bun, care-i învață pe tineri, dar nu poate juca antrenorul. Joacă tineri și bătrâni, asta nu e o scuză”, a spus mijlocașul de 31 de ani al „câinilor”.

ADVERTISEMENT