Life

Darius Mabda, câștigătorul Românii au talent 2022, a dat lovitura în SUA. Dansatorul i-a uimit pe jurații de la America’s Got Talent

Darius Mabda, câștigătorul Românii au talent 2022, a decis să își urmeze visul în continuare și a participat și la ”America's Got Talent: All Stars”.
25.01.2023 | 17:30
Darius Mabda castigatorul Romanii au talent 2022 a dat lovitura in SUA Dansatorul ia uimit pe juratii de la Americas Got Talent
Darius Mabda, câștigătorul Românii au talent 2022, a participat la America's Got Talent: All Stars. Sursă foto: captură YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anul trecut, Darius Mabda a urcat pe scena de la Românii au talent, sezonul 12 și i-a impresionat pe jurați.

Darius Mabda, copilul care i-a impresionat pe jurații de la Românii au talent

Tânărul, în vârstă de doar 14 ani este din Oradea, iar Mihai Bobonete a fost atât de impresionat de prestația sa încât i-a oferit Golden Buzz și l-a trimis direct în semifinale.

ADVERTISEMENT

Darius Mabda a executat un număr de dans contemporan, după propria coregrafie. Deși a început să danseze în joacă și a imitat mai multe dansuri de la televizor ori de pe internet, mai apoi, părinții au decis să îl ducă la o școală.

Câștigătorul de la Românii au talent 2022 a participat la o serie de workshopuri de dans din București, dar și la mai multe competiții, atât în țară, cât și în străinătate și iată că acum a decis să își încerce norocul și în Statele Unite.

ADVERTISEMENT

Darius Mabda a participat la America’s Got Talent: All Stars

Nimeni nu avea să știe însă că și jurații americani vor rămâne surprinși de prestația sa. Darius Mabda a participat la ”America’s Got Talent: All Stars” și a reușit să treacă în etapa următoare a competiției.

Tânărul, prezent pe scenă, povestea că și-a dorit enorm să participe la acest concurs, pe care îl admira încă de când era mic. De asemenea, înainte de a-și începe numărul, acesta avea lacrimi în ochi de fericire.

ADVERTISEMENT

”Sunt foarte emoționat pentru că sunt pentru prima dată în America și era visul meu să fiu aici. Mă numesc Darius, am 14 ani, sunt din România și dansez.

Sunt foarte emoționat pentru că aici e cea mai mare scenă din lume. M-am uitat la America are talent de când eram mic”, a spus Darius, imediat cum a pășit pe scenă.

ADVERTISEMENT

Darius Mabda i-a uimit pe jurații de la America’s Got Talent: All Stars

Mai apoi, tânărul. început să danseze, iar prezentatorii au rămas de-a dreptul șocați. Unii au adus în discuție numele faimoasei gimnaste românce, Nadia Comăneci, dar și numele lui Mihail Barîșnikov

”Ești o combinație între Nadia Comăneci și Mihail Barîșnikov. Ești un dansator extraordinar, ești un acrobat și un atlet.

Ai unul dintre cele mai extraordinare talente din lume și cred că fanii sunt încântați de ceea ce au văzut”, a spus Howie Mandel după prestația lui Darius de la „America’s Got Talent: All Stars”.

La rândul său, Simon Cowell, a confirmat faptul că momentul a fost unul impresionant, iar tânărul merită tot respectul pentru efortul depus.

Și Heidi Klum l-a numit pe Darius ”incredibil”, precizând că momentul a fost unul minunat, care a tăiat răsuflarea tuturor celor prezenți în sală.

ADVERTISEMENT