Life

Cum își sărbătorește Nadia Comăneci ziua de naștere. Fosta mare gimnastă împlinește sâmbătă 61 de ani

Nadia Comăneci se pregătește să își serbeze ziua de naștere. Celebra gimnastă împlinește sâmbătă, 12 noiembrie, vârsta de 61 de ani.
11.11.2022 | 12:08
Cum isi sarbatoreste Nadia Comaneci ziua de nastere Fosta mare gimnasta implineste sambata 61 de ani
Nadia Comăneci împlinește sâmbătă 61 de ani. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Nadia Comăneci trăiește o viață de vis în Statele Unite. Fosta gimnastă este căsătorită cu Bart Conner, iar cei doi au un copil în vârstă de 16 ani, pe nume Dylan.

Nadia Comăneci împlinește 61 de ani

Mâine însă, este o zi mare în familia Nadiei Comăneci. Legendara gimnastă împlinește 61 de ani, însă nu își arată deloc vârsta.

ADVERTISEMENT

Face mișcare în fiecare zi, cel puțin 40 de minute și are grijă ca oriunde merge, să se poată antrena. Iar asta se vede, având în vedere că deși are peste 60 de ani, Nadia Comăneci arată impecabil.

Chiar dacă și-a sărbătorit deja parțial ziua de naștere la Campionatele Mondiale de la Liverpool, cu o petrecere surpriză, Nadia Comăneci este pregătită să mai facă și un efort suplimentar sâmbătă, 12 noiembrie.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat pentru playtech.ro, celebra gimnastă a dezvăluit că își dorește să petreacă timp cu familia, drept urmare, va opta pentru un eveniment cât se poate de restrâns, alături de cei dragi.

”Pe 12 va fi ceva ceva mic, privat, cu familia. Petrecerea surpriză a fost deja la Livepool, la Campionatele Mondiale de Gimastică, unde am avut alături și familia, prieteni și comunitatea gimnasticii”, a dezvăluit  Nadia Comăneci.

ADVERTISEMENT

Cum își petrece ziua de naștere Nadia Comăneci

Mai mult de atât, fosta mare gimnastă recunoaște că fiecare aniversare a ei a fost una specială, însă oricum ar fi, cel mai important este ca cei dragi să fie alături de ea.

De asemenea, Nadia Comăneci pune mult preț pe familie și a avut grijă ca și fiul ei, Dylan să facă același lucru și să știe să se bucure de astfel de momente extrem de importante.

ADVERTISEMENT

”De fiecare dată când eram în cantonament sau la vreo competiție, când mă întorceam îmi serbam ziua și-n familie.

De când suntem părinți, Bart l-a învățat pe Dylan să se bucure de astfel de moment aniversare”, a mai povestit fosta mare gimnastă, Nadia Comăneci, în interviul acordat pentru playtech.ro.

Amintim că Nadia Comăneci s-a retras de ani buni în Statele Unite, acolo unde și-a întemeiat și o familie. Cu toate astea, fosta gimnastă continuă să primească o pensie din partea statului român pentru întreaga sa activitate.

ADVERTISEMENT