Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Darius Olaru, apărat de rivali după eliminarea cu Botoşani: “E cel mai bun din campionat!”

Darius Olaru este apărat de rivali după eliminarea cu FC Botoșani, iar Sorin Cârțu spune că mijlocașul rămâne preferatul lui din SuperLiga.
29.02.2024 | 08:40
Darius Olaru aparat de rivali dupa eliminarea cu Botosani E cel mai bun din campionat
Darius Olaru, apărat de rivali după eliminarea cu Botoşani: “E cel mai bun din campionat!”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Căpitanul de la FCSB a văzut cartonașul roșu în confruntarea cu FC Botoșani de pe Arena Națională și este suspendat pentru următoarele două etape. Sorin Cârțu i-a luat apărarea lui Darius Olaru, care este printre cei mai buni mijlocași din SuperLiga din punctul de vedere al legendei din Bănie.

Rivalii din SuperLiga îi iau apărarea lui Darius Olaru după eliminarea cu FC Botoșani: „Cel mai bun”

FCSB nu se va putea baza pe serviciile lui Dariu Olaru cu FC Voluntari și Petrolul Ploiești după eliminarea din ultimele minute cu FC Botoșani. Căpitanul „roș-albaștrilor” va reveni în SuperLiga cu Rapid București în ultima etapa a sezonului regular.

ADVERTISEMENT

Legenda Universității Craiova a comentat eliminarea lui Darius Olaru cu FC Botoșani, însă acesta mărturisește că mijlocașul rămâne preferatul său. Sorin Cârțu a scos în evidență și rolul căpitanului în jocul trupei lui Elias Charalambous.

„V-am spus cine este preferatul meu din campionat: Olaru. Este tipul de mijlocaș pe care eu l-aș vrea la echipă, care îmi place mie.  Acolo este o naivitate, a făcut o prostie, nu ai voie să faci așa ceva. Dacă vrei să vezi caracteristicile lui te uiți la faza în care au dat golul trei.

ADVERTISEMENT

Totul pleacă de la profunzimea care o face Olaru, salvează niște eventuale interveniții ale adversarului și apoi îi pasează lui Coman în stânga, a fost o fază foarte frumoasă.

Am spus de atunci că ar fi fost un câștig și echipa ar fi arătat într-un anumit mod, având în vedere relațiile de joc dintre Mitriță și Băluță. Prietenia lor, era un plus”, a declarar Sorin Cârțu la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri, doar pe FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Balaj despre cartonașele roșii din FCSB – FC Botoșani: „Au fost corecte”

Cristi Balaj a analizat la FANATIK SUPERLIGA toate cele trei eliminări din FCSB – FC Botoșani. Fostul arbitru spune că toate cele trei cartonașe roșii au fost corect acordate.

„Având în vedere că am câștigat este o etapă bună, chiar dacă a câștigat FCSB. Era greu să emită pretenții FC Botoșani. Au fost corecte toate cele trei eliminări. Atunci când un jucător are o situație evidentă de a înscrie, se face poză în momentul contactului, în momentul greșelii comise de apărător.

ADVERTISEMENT

Se ia în calcul șansa de a controla mingea, distanța față de poartă, poziția celorlalți jucători și toate aceste lucruri conform recomandărilor internaționale și nu numai, eliminarea este obligatorie. Consider că galbenul a fost suficient.

Nu a existat violență, a îmbrăcat mai mult o formă de comportament nesportivă. Trebuie să existe violență în asemenea momente, deci a fost vorba de o frustrare. La ce am văzut atac cu talpa (n.r. la Darius Olaru), cu o anumită intensitate, contează foarte mult viteza contactului care a existat”, a declarat președintele de la CFR Cluj.

Sorin Cârțu îl apară pe Dariu Olaru după eliminarea cu FC Botoșani

ADVERTISEMENT
Tags: