Sport

FCSB, probleme la meciurile cu Voluntari și Petrolul. Câte etape au fost suspendați Olaru și Antwi

FCSB, absențe notabile în următoarele două meciuri. Ce pedepse au primit Darius Olaru și Nana Antwi după eliminările din meciul cu Botoșani.
26.02.2024 | 16:30
FCSB probleme la meciurile cu Voluntari si Petrolul Cate etape au fost suspendati Olaru si Antwi
FCSB i-a pierdut pe Darius Olaru și Nana Antwi după eliminările cu Botoșaniul. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB nu îi va avea la dispoziție pe Darius Olaru și Nana Antwi la meciul cu FC Voluntari. Fundașul dreapta va reveni însă la meciul cu Petrolul. Ce se întâmplă cu Olaru, căpitanul liderului.

FCSB, absențe notabile în următoarele două etape. Ce decizie a luat Comisia de Disciplină a FRF

FCSB – FC Botoșani a fost un meci cu trei eliminări, iar deciziile arbitrului au fost întoarse din camera VAR atât la eliminarea lui Nana Antwi cât și la cea a lui Darius Olaru.

ADVERTISEMENT

Argentinianul Juan Cruz Kaprof a fost de asemenea eliminat după un fault dur din spate la Florinel Coman și a văzut al doilea galben. Atacantul a fost suspendat o etapă.

Nana Antwi a primit o suspendare de o etapă și o amendă infimă de 740 de lei, exact ca vârful celor de la Botoșani. De cealaltă parte, Darius Olaru a fost suspendat două etape și va rata meciurile cu Voluntari și Petrolul. Mijlocașul a primit și o amendă de 3.000 de lei.

ADVERTISEMENT

FCSB a scăpat ieftin deși Nana Antwi a văzut roșu direct

FCSB a avut noroc cu Nana Antwi, care a fost suspendat o singură etapă deși a văzut direct cartonașul roșu. Explicația? Fundașul dreapta doar a oprit o situație iminentă de gol și nu a avut o intervenție dură.

Cel mai supărat pe arbitraj a fost Valeriu Iftime și a criticat declarațiile patronului FCSB la adresa arbitrei Cristina Trandafir: „Am tot felul de oameni de comentat, dar chiar să comentez enormităţile lui Gigi Becali? E clar că aseară ne tăvăleau dacă nu aveam VAR. Să spui că a fost ofsaid la golul nostru trebuie să ai alţi ochelari. 

ADVERTISEMENT

După ce a dat primul roşu pentru FCSB, arbitrul a fost complet timorat şi a făcut multe greşeli împotriva noastră. Gigi Becali trebuie să îşi calmeze copiii, altfel nu ia titlul. La Coman putea fi roşu. L-a lovit intenţionat pe fundaşul central. Eu spun că dacă FCSB joacă aşa nu ia titlul, cu 10 puncte avans ale lor. Ei sunt foarte talentaţi, foarte buni”, a spus patronul lui FC Botoșani la FANATIK SUPERLIGA.

Valeriu Iftime: „Arbitrul a fost timorat, altfel ar fi terminat în opt oameni”

Valeriu Iftime consideră că FCSB trebuia să mai primească un cartonaș roșu: „Dar există ceva în pedigree-ul lor să fie mofturoşi, alintaţi, să îşi ia singuri drepturile. Aseară arbitrul a fost timorat, altfel ar fi terminat în opt oameni. S-a speriat că se termină meciul 10 contra 11 şi nu ştia ce să facă

ADVERTISEMENT

Uitaţi-vă la ce cartonaşe s-au dat. Juniorul meu a luat un cartonaş galben incredibil. La golul doi cred că Băluţă pleacă din ofsaid. Felicitări fetei de la VAR. Au venit jucătorii să ceară schimbare că îi ameninţă arbitrul.

De acolo a început jihadul. Se sperie pur şi simplu. Nu înţeleg de unde vin lucrurile acestea. Ce să facă VAR-ul? Tot arbitrul principal dă decizia. Da, primul cartonaş a fost roşu, copilul ăla (n.r. Antwi) parcă era la gimnastică aerobică.

Trebuia un arbitru de o mai mare experienţă. Bravo ei fetei de la VAR. Îi trimit o îmbrăţişare. El, săracul, când a văzut că trebuie să dea roşu, a dat roşu. Apoi a vrut să echilibreze. Are dreptate Leo Grozavu. Se pun tunurile pe noi. Unde merge Iaşiul şi Botoşaniul…”.

ADVERTISEMENT
1.91 este cota BETANO pentru o victorie a celor de la FCSB în meciul cu FC Voluntari de pe 29 februarie