Sport

Darius Olaru, discurs sincer despre scandalul dintre FCSB și FRF: „M-au afectat criticile de după”

Darius Olaru a fost în centrul unui scandal între FRF și FCSB după ce a fost lăsat în afara lotului pentru meciul cu Andorra. Căpitanul liderului este afectat de cele întâmplate.
02.11.2023 | 13:32
Darius Olaru discurs sincer despre scandalul dintre FCSB si FRF Mau afectat criticile de dupa
Darius Olaru a discutat despre contrele dintre FCSB si FRF. foto sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Războiul dintre FCSB și FRF face victime colaterale. Gigi Becali este nemulțumit de felul în care Răzvan Burleanu conduce federația, iar acest lucru îi afectează pe jucător. Darius Olaru a fost declarat accidentat de către FRF pentru meciul cu Andorra, iar de acolo a pornit un întreg scandal.

Olaru, prins între ciocan și nicovală

“A fost un subiect care, din punctul meu de vedere, nu m-a privit neapărat pe mine. Au fost discuții mai mult în presă. M-au afectat mai mult criticile de după, pe care nu cred că le meritam.

ADVERTISEMENT

Au fost unii oameni care au vorbit în neștiință de cauză, dar nu mă mai interesează acest subiect. Continui să-mi fac treaba și când ajung acolo să fiu mult mai pregătit”, a declarat Olaru pentru Digisport.ro.

Gigi Becali a ieșit a doua zi la rampa cu declarații împotriva lui Răzvan Burleanu și Edi Iordănescu. Patronul celor de la FCSB îi acuză pe oficiali de faptul că accidentarea lui Olaru a fost una inventată, doar o scuză pentru a nu-l introduce pe teren.

ADVERTISEMENT

Căpitanul FCSB-ului speră să ajungă la Euro 2024 cu România

Federația s-a apărat în acest caz și a reconfirmat faptul că Darius Olaru nu a fost 100% pentru duelul cu Andorra. În condițiile în care era un meci decisiv, Edi Iordănescu nu a vrut să riște și să introducă jucători care nu pot da totul pe teren.

Darius Olaru a fost prins, în acel moment, între ciocan și nicovală. Acesta a ezitat să ofere un răspuns concret în legătură cu starea sa de sănătate. Dacă ar fi luat partea unei tabere, acesta risca să aibă probleme pentru meciurile viitoare.

ADVERTISEMENT

Planurile lui Edi Iordănescu au funcționat. Naționala României s-a impus cu 4-0 contra selecționatei Andorrei și a luat o opțiune serioasă în vederea calificării la Euro 2024. România ocupă primul loc într-o grupă din care mai fac parte Elveția și Israel.

România a adunat 16 puncte în 8 partide disputate în această grupă. Pe locul secund se află Elveția. Rivala României pentru prima poziție a strâns 15 puncte în 7 partide jucate. Pe 3 se află Israel. Situația militară din țară a obligat-o să amâne două meciuri, astfel că are în acest moment doar 11 puncte.

ADVERTISEMENT

Pentru tricolori, urmează două dueluri de foc, chiar cu Israel și Elveția. În cazul în care naționala lui Iordănescu reușește o singură victorie, are locul asigurat la Euro 2024. Pentru Darius Olaru, acesta ar fi primul turneu final din carieră și o ocazie fantastică pentru a prinde un transfer în străinătate.

ADVERTISEMENT
2,05 este cota EXCLUSIVĂ Betano pentru pronosticul „1 solist” la derby-ul FCSB - Rapid