Sport

Darius Olaru, după ce FCSB a ieșit din Cupa României Betano: ”Trebuie să avem altă atitudine, altfel pierdem la Cluj”

FCSB a părăsit Cupa României din faza grupelor, astfel că elevii lui Elias Charalambous trebuie să salveze acest final de an cu o victorie în Gruia, contra celor de la CFR.
07.12.2023 | 23:25
Darius Olaru dupa ce FCSB a iesit din Cupa Romaniei Betano Trebuie sa avem alta atitudine altfel pierdem la Cluj
Darius Olaru, după ce FCSB a ieșit din Cupa României Betano: ”Trebuie să avem altă atitudine, altfel pierdem la Cluj”. Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Darius Olaru e conștient că ”roș-albaștrilor” le va fi extrem de greu să câștige la Cluj dacă nu își vor schimba atitudinea din ultima perioadă. De altfel, în ultimele 8 partide în toate competițiile, cei de la FCSB au pierdut 3 partide, au înregistrat 3 remize și au obținut doar două victorii.

Darius Olaru, după ce FCSB a ieșit din Cupa României Betano

”Nu știu de unde, pur și simplu nu ne mai facem jocul nostru, ne lipsește încrederea. Jocul nu merge, nu avem nici rezultate. Cupa era un obiectiv de-al nostru, din păcate n-am reușit să-l îndeplinim. Trebuie în campionat să adunăm puncte acolo.

ADVERTISEMENT

Din păcate în ultimii ani s-a întâmplat asta (n.r. am sacrificat Cupa). Am încercat să intrăm bine de pe bancă. Suporterii ne-au încurajat, sperăm să avem altă atitudine. Trebuie să avem altă atitudine, dacă nu vom schimba ceva vom pierde partida. Trebuie să ne strângem toți, să dăm ce avem mai bun”, a declarat Darius Olaru după finalul partidei FCU Craiova 1948 – FCSB, scor 2-0.

Nu doar Darius Olaru e dezamăgit de atitudinea echipei sale, ci și Ovidiu Popescu. Fotbalistul celor de la FCSB nu înțelege de ce echipa sa nu reușește niciodată să ajungă în fazele superioare ale Cupei României, deși la nivel declarativ acest trofeu ar fi interesant.

ADVERTISEMENT

”Nu contează cine este căpitan, contează că trebuia să fi mers mai departe, ne pare rău că nu ne-am calificat. Asta este, nu avem ce face. Nu contează primul 11, s-au luat două goluri în 5 minute, alta era repriza dacă nu le luam.

E un semn de întrebare pentru noi, trebuie să ne trezim, să mergem la Cluj să facem rezultat pozitiv. Noi jucătorii trebuie să o scoatem la capăt până la urmă, suporterii sunt alături de noi, ne pare rău că nu ne-am putut califica mai departe.

ADVERTISEMENT

E un meci normal cu CFR Cluj, sperăm să scoatem ceva pozitiv din acest meci. E supărare mare în vestiar că nu ne-am calificat mai departe. Cupa nu cred că cineva din club sau jucători o neglijăm, fiecare ne dorim să câștigăm trofee. Mai ales că se mergea în Europa League, asta este nu avem ce să facem”, a transmis Popescu.

FCSB a fost eliminată din Cupa României după 0-2 cu FCU Craiova 1948, însă adevărata miză pentru bucureșteni rămâne partida din campionat cu CFR Cluj. Momentan, FCSB are un avans de 5 puncte față de CFR Cluj și Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, o înfrângere ar ”strânge” clasamentul la doar două puncte, astfel că avantajul ”roș-albaștrilor” s-ar risipi înainte de play-off. Presiunea e la fel de mare și pe umerii celor de la CFR Cluj, care cu o înfrângere ar pierde contactul cu primul loc.

ADVERTISEMENT