Fotbal intern

Darius Olaru, primul gol la FCSB în meciul de la Voluntari! Voleu de senzație de la marginea careului. VIDEO

06.02.2020 | 20:31
Darius Olaru primul gol la FCSB in meciul de la Voluntari Voleu de senzatie de la marginea careului VIDEO
ADVERTISEMENT

Mijlocașul Darius Olaru a marcat primul gol la FCSB în meciul de la Voluntari, restanță din etapa 18-a a campionatului intern.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Academica Clinceni: 5,40 este cota pentru ”oaspeții marchează primul gol”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Darius Olaru, primul gol la FCSB în meciul de la Voluntari

Roș-albaștrii l-au acontat pe internaționalul de tineret încă din vară, dar l-a mai lăsat încă șase luni la Gaz Metan Mediaș pentru a crește înainte de a fi adus la formația lui Bogdan Vintilă.

Darius Olaru a ajuns la FCSB în această iarnă și în meciul de la Voluntari a reușit primul gol pentru vicecampioana României cu o execuție fantastică.

ADVERTISEMENT

Olaru, ghiulea în vinclu

În minutul 8, FCSB a beneficiat de un corner din partea dreaptă, mingea a ajuns în careu, fundașii de la Voluntari nu au reușit să o respingă convingător, Iulian Cristea a câștigat un duel și balonul a ajuns la Olaru care l-a reluat din voleu, de la 16 metri.

Mingea a fost catapultată direct în vinclul porții apărate de Valentin Cojocaru și astfel Darius Olaru și-a trecut pentru prima dată numele pe lista marcatorilor de la venirea la FCSB. VEZI AICI GOLUL

ADVERTISEMENT

FCSB se poate apropia la 5 puncte de CFR Cluj

Partida FC Voluntari – FCSB, din etapa a 18-a a campionatului intern, ar fi trebuit să se dispute la 30 noiembrie, dar a fost amânată din cauza unei ploi torențiale care a făcut terenul impracticabil.

FCSB a pierdut cu 1-0 în ultima etapă partida de pe terenul liderului CFR Cluj și astfel distanța dintre ardeleni și bucureșteni s-a mărit acum la opt puncte. Cu o victorie la Voluntari, roș-albaștri ar micșora ecartul față de primul loc la cinci puncte.

ADVERTISEMENT

Becali cere 20 de milioane de euro pe Coman

Înainte de partida de la Voluntari, finanțatorul Gigi Becali a lămurit problema antrenorului şi a spus că Bogdan Argeş Vintilă va sta la FCSB cât va dori. Latifundiarul din Pipera a mărturisit că are emoții pentru meciul împotriva echipei lui Mihai Teja.

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a vorbit despre oferta pe care a primit-o pentru mijlocașul Florinel Coman de la un club important din Europa și a precizat că jucătorul nu va pleca pentru o sumă mai mică de 20 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT