Fotbal intern

Darius Olaru, menajat pentru Gloria Buzău – FCSB! Când revine în echipă. Exclusiv

27.11.2020 | 13:26
Darius Olaru menajat pentru Gloria Buzau  FCSB Cand revine in echipa Exclusiv
ADVERTISEMENT

Darius Olaru a suferit o accidentare ușoară în meciul cu fosta sa echipă, Gaz Metan Mediaș și va rata partida cu Gloria Buzău din Cupa României. FANATIK a aflat când va reveni mijlocaşul în echipa lui Toni Petrea.

Răzvan Pleșca spunea pentru FANATIK, înainte de meciul cu FCSB, că Darius Olaru este unul dintre cei mai periculoși jucători, iar fostul coleg al său de la Mediaș reușea chiar o dublă în victoria cu 3-2.

ADVERTISEMENT

Însă, Darius Olaru a plătit un preț pentru prestația bună de la Mediaș și a suferit o accidentare ușoară, astfel că va fi menajat și va rata meciul de luni din șaisprezecimile Cupei României, unde o victorie a gazdelor ar fi una dintre cele mai mari surprize din ultimele 20 de ediții ale competiției.

Darius Olaru va fi menajat cu Gloria Buzău pentru a putea fi apt de joc în campionat cu UTA Arad

FANATIK a aflat că Darius Olaru va fi menajat în meciul din Cupa României, unde probabil Toni Petrea va da o șansă și altor jucători să se remarce, dar mijlocașul celor de la FCSB va reveni la antrenamentele echipei începând de săptămâna viitoare. Astfel, mijlocaşul de 22 de ani va intra în meciul contra celor de la UTA Arad.

ADVERTISEMENT

FCSB va întâlni echipa lui Ilie Stan, antrenor care i-a mai provocat o eliminare surprinzătoare din Cupa României, pe vremea când era principal la Concordia Chiajna, în 2012, după un meci decis în urma executării loviturilor de departajare.

După meciul din Cupa României de pe 30 noiembrie, Darius Olaru are doar șase zile la dispoziție pentru a fi apt de joc 100% la ora meciului din Casa Pariurilor Liga 1 cu UTA Arad. La mijlocul lui decembrie, FCSB va juca derby-urile cu CFR Cluj şi U Craiova, cele mai importante meciuri ale finalului de an.

ADVERTISEMENT

Darius Olaru, decisiv în ultima victoria obţinută de FCSB

În actualul sezon, Darius Olaru a jucat 8 meciuri, 7 dintre acestea fiind în Liga 1. Mijlocaşul de 22 de ani a marcat 3 goluri şi a fost decisiv în victoria obţinută de FCSB cu Gaz Metan Mediaş, scor 3-2, în care a înscris o dublă în faţa fostei lui echipe.

Darius Olaru este unul dintre jucătorii atipici de la FCSB. Deși câștigă mult peste orice tănăr de vârsta lui, fotbalistul nu o are o mașină de lux și nici măcar permis de conducere, spre deosebire de colegii lui de echipă, care au bolizi de zeci de mii de euro.

ADVERTISEMENT

“Nici măcar nu are permis de conducere. Eu chiar îi reproșam tot timpul că e prea cuminte. Din ce știu eu, nu are nici acum permis de conducere”, spunea Răzvan Pleşca.


  • (P) Cota BETANO pentru Gloria Buzău – FCSB: 2,85 este cota pentru „peste 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT