Sport

Darius Olaru, revenit după suspendare, le-a pus gând rău rapidiștilor: „Vrem să fie anul nostru”

Darius Olaru le-a adresat un mesaj de luptă rivalilor înainte de Rapid - FCSB. Revenit după suspendare, mijlocașul „roș-albaștrilor” este pregătit de luptă.
09.03.2024 | 14:06
Darius Olaru revenit dupa suspendare lea pus gand rau rapidistilor Vrem sa fie anul nostru
Darius Olaru le-a transmis un mesaj de război rivalilor înainte de Rapid - FCSB. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Darius Olaru a fost suspendat în ultimele două etape, cu FC Voluntari (1-2) și Petrolul Ploiești (1-0), pentru cartonașul roșu primit în partida cu FC Botoșani (3-2). Căpitanul liderului din SuperLiga va reveni pe teren în derby-ul de foc cu Rapid de pe Arena Națională, sâmbătă, 9 martie, ora 20:00, în etapa a 30-a din SuperLiga.

Darius Olaru, revenit după suspendare, le-a pus gând rău rapidiștilor: „Vrem să fie anul nostru”

FCSB are un avantaj de 12 puncte față de Rapid, principala urmăritoare, înaintea derby-ului de pe Arena Națională. Cu o victorie, echipa lui Gigi Becali ar face un pas important în lupta pentru câștigarea titlului chiar înainte de intrarea în play-off.

ADVERTISEMENT

Darius Olaru consideră că FCSB are un avantaj important pentru că derby-ul cu Rapid are loc pe Arena Națională. Fotbalistul de 26 de ani susține că toată echipa este extrem de montată pentru a-și lua revanșa în fața giuleștenilor după eșecul din meciul tur.

”Revin după suspendare. Mi-am lăsat echipa într-un moment mai greu, dar s-au descurcat și fără mine. Au fost și momente grele. La finalul meciului cu Petrolul îmi venea din tribună să intru pe teren și să îmi ajut colegii.

ADVERTISEMENT

„Ne gândim la o revanșă. Suntem mult mai montați”

Suntem avantajați pentru că ne disputăm meciurile pe Arena Națională. Nu este un meci decisiv. Totul se va juca în play-off. Ne gândim la o revanșă acum.

Suntem mult mai montați. Vrem să tragem toți la căruță și să fie anul nostru. Ne-am maturizat mai mulți jucători. Am păstrat același nucleu de jucători.

ADVERTISEMENT

Eu nu mă gândesc la titlul de golgheter. Sunt sigur că el va câștiga acest trofeu. Am mai multă libertate pe fază ofensivă”, a declarat Darius Olaru, potrivit Digi Sport.

Gigi Becali, fără emoții înainte de Rapid – FCSB: „Îi bat! Îi spulber!”

Gigi Becali nu are îndoieli înainte de Rapid – FCSB. Patronul „roș-albaștrilor” a prefațat derby-ul de pe Arena Națională, pornind de la ultima prestație a giuleștenilor. Echipa lui Cristiano Bergodi a remizat pe „Ion Oblemenco” împotriva Universității Craiova, scor 1-1.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul de la FCSB a ajuns la o concluzie radicală. „Ce să zică Mutu? Sunt 14 puncte și înjumătățite 7. Ce să facă, Mutu e specialist de fotbal și e băiat cuminte, civilizat și îmi place de el.

Mutu e specialist, vede valoarea echipei lui și vede valoarea mea de asta a spus. Văd ce se întâmplă, văd ce joacă ăștia, îi văd pe ăia cum joacă. E pe valoare mai mult, cum să recuperezi puncte cu o echipă mai valoroasă ca tine. Vine meciul direct și îi bat! Trebuie să bați Rapid, e posibil orice, dar ca și calitate valorică a echipei trebuie să îi bați.

Dacă joacă ce au jucat aseară îi bat rău! Îi spulber! Dacă joacă ce au jucat aseară nu au nicio șansă cu noi. Pragmatici suntem pe final, când conducem ce rost are să riscăm la asta se referea Dan Petrescu, dar noi jucăm fotbal”, a declarat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 3,35 este cota pentru „X” la meciul Rapid - FCSB