Sport

Darius Olaru și Florin Tănase, criticați de un fost internațional al României: “Cum joacă la echipa de club și cum joacă la echipa națională!”

România a început cu stângul campania din Liga Naţiunilor. Florin Prunea i-a criticat pe jucătorii de la FCSB, spunând că evoluţia lor nu seamănă deloc cu cea de la club. Nici Chiricheş şi Raţiu n-au schimbat.
05.06.2022 | 11:03
Darius Olaru si Florin Tanase criticati de un fost international al Romaniei Cum joaca la echipa de club si cum joaca la echipa nationala
Florin Tănase şi Darius Olaru, la FCSB. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

România a pierdut cu 0-2 meciul cu Muntenegru din deplasare şi începe cu stângul campania din Liga Naţiunilor. “Tricolorii” au avut o evoluţie foarte modestă, fără nicio ocazie clară de a marca şi multe gafe în defensivă.

Florin Prunea, după meciul cu Muntenegru: “E un plus, Belodedici a fost inclus în delegație”

Fostul portar al echipei naţionale, Florin Prunea, a pus tunurile pe jucătorii lui Edi Iordănescu. Chiricheş şi Raţiu au fost luaţi în colimator de Prunea, însă nu au scăpat nici jucătorii de la FCSB: Tănase şi Olaru:

ADVERTISEMENT

„Nu s-a întâmplat nimic, am pierdut cu 2-0, e o normalitate la nivelul echipelor naționale. Dar e un plus, Belodedici a fost inclus în delegație. La ultimul meci din Muntenegru, când am câștigat cu 1-0 și trebuia să câștigăm cu 2-0, dar nu știa nimeni regulamentul, Savicevic l-a întrebat pe președintele Federației de Belodedici.

Acum l-a invitat, ăsta e un câștig. Nu interesează pe nimeni competiția asta, noi supralicităm. Nu trebuie să dramatizăm, știm unde suntem. Sigur, e o grupă ușoară, niciodată nu am avut o grupă așa ușoară.

ADVERTISEMENT

L-am văzut pe unul (Mihai Stoica) ieri că a declarat că fără Chiricheș e debandadă la echipa națională, râdeam sigur.

“Nu pot să înțeleg evoluția lui Darius Olaru de la echipa națională, la fel și la Tănase”

Nu Chiricheș e principalul vinovat, dar zi-mi un jucător din seara asta care merită să îmbrace tricoul echipei naționale. Noi stăm în Rațiu la echipa națională? Nu trebuie să mai stăm în Chiricheș, nu e prima dată când face așa ceva!

ADVERTISEMENT

Ne-au costat erorile lui și ne costă în continuare. Nu pot să înțeleg evoluția lui Darius Olaru de la echipa națională, la fel și la Tănase. Cum joacă la echipa de club și cum joacă la echipa națională”, a declarat Florin Prunea la Digisport.

România mai are de disputat trei meciuri în următoarele 9 zile!

România e ultima în grupa de Liga Naţiunilor, după prima etapă, fiind singura formaţie cu zero puncte. Marţi, de la ora 21:45,  “tricolorii” vor evolua împotriva Bosniei, tot în deplasare.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu trebuie să revitalizeze echipa, în condiţiile în care România mai are de disputat trei meciuri în următoarele 9 zile, care vor conta mult pentru clasamentul din Liga Naţiunilor.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,00 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT