Sport

Florin Prunea, în pole position pentru a-l înlocui pe Iuliu Mureșan la Dinamo! Ce plan au pus la cale Dorin Șerdean și Nicolae Badea la sediul Computerland. Exclusiv.

Bătăiosul Prunea este agreat și de administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu, care încearcă să-i intre pe sub piele. L-a invitat personal la Cluj și i-a plătit biletul de avion!
22.05.2022 | 16:32
Florin Prunea in pole position pentru al inlocui pe Iuliu Muresan la Dinamo Ce plan au pus la cale Dorin Serdean si Nicolae Badea la sediul Computerland Exclusiv
Florin Prunea, Nicolae Badea. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo a pierdut meciul tur de baraj cu Universitatea Cluj, scor 0-2. “Câinii” se află într-o situație delicată și trebuie să bată la trei goluri în retur pentru a rămâne în Casa Pariurilor Liga 1. Și la nivel de conducere se pregătesc mișcări importante după plecarea lui Iuliu Mureșan de la echipă.

Florin Prunea, în pole position pentru a l înlocui pe Iuliu Mureșan la Dinamo! Nicolae Badea îl susține puternic

Conform informațiilor obținute în exclusivitate de FANATIK, Florin Prunea are mari șanse de a deveni noul administrator special de la Dinamo. Fostul portar dinamovist este susținut puternic de Nicolae Badea.

ADVERTISEMENT

În urmă cu o săptămână, Nicolae Badea s-a întâlnit la sediul Computerland cu Dorin Șerdean, omul care a preluat pachetul majoritar de acțiuni de la echipă de la Pablo Cortacero. Surprinzător, omul de afaceri din Alba Iulia a spus că nu îl interesează nicio funcție la Dinamo.

Dorin Șerdean i-a transmis lui Badea că nu vrea nicio funcție la club

Șerdean i-a transmis lui Nicolae Badea că dorește să fie administrator special și vrea doar binele lui Dinamo. Șeful de la Computerland i l-a sugerat lui Șerdean pe Florin Prunea pentru înlocuirea lui Mureșan, mai ales că este un om bătăios, de care clubul are nevoie. Acționarul majoritar al “câinilor” nu a avut nimic împotrivă.

ADVERTISEMENT

Din informațiile noastre, discuțiile cu Florin Prunea ar trebui să înceapă după baraj. De altfel, într-o declarație pe care a acordat-o pentru FANATIK pe acest subiect în urmă cu câteva zile, Prunea a declarat: “Preşedinte la Dinamo acum înseamnă altceva. Trebuie să vedem exact ceea ce implică, pentru că este o altă legislaţie. O să vedem”.

Răzvan Zăvăleanu vrea să se pună bine cu Prunea! L-a invitat personal la baraj, i-a plătit biletul de avion

Aflând că sunt șanse mari să vină Florin Prunea, Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului, încearcă să se pună bine cu fostul jucător al lui Dinamo. L-a invitat personal la meciul de  baraj, ba chiar i-a plătit biletul de avion.

ADVERTISEMENT

Administratorul judiciar, în mod abil, încearcă să aibă o colaborare de succes cu Florin Prunea, așa cum s-a întâmplat și cu Iuliu Mureșan. În acest fel, Zăvăleanu se asigură că nu va avea bătăi de cap cu Prunea și va putea să își continue treaba fără probleme la club.

Prunea: “Am răspuns invitaţiei domnului Răzvan Zăvăleanu, ne cunoaştem de 20 de ani”

De altfel, Florin Prunea a vorbit înainte de meci pentru FANATIK spunând că a acceptat invitația lui Răzvan Zăvăleanu, mai ales că cei doi sunt vechi prieteni, care se știu de 20 de ani:

ADVERTISEMENT

“Am fost invitat de domnul Zăvăleanu. Nu putem să punem problema deocamdată referitor la o poziţie în cadrul clubului. Am răspuns invitaţiei domnului Răzvan Zăvăleanu, ne cunoaştem de 20 de ani. Am onorat invitaţia”, ne-a spus Florin Prunea.

Dezamăgit după meci: “”Nu mi-a fost atât de rușine în viața mea așa cum mi-a fost la Cluj”

Pentru Dinamo și fani, meciul de la Cluj a fost de coșmar. Echipa lui Dusan Uhrin a pierdut cu 0-2 și și-a diminuat mult șansele de a rămâne în prima ligă. Florin Prunea a spus pentru FANATIK că i-a fost rușine de ceea ce a văzut pe teren:

“Nu mi-a fost atât de rușine în viața mea așa cum mi-a fost la Cluj. Stăteam în tribună lângă Oneață Augustin și Orac și nu îmi venea să cred în ce hal a ajuns echipa mea”, a comentat fostul internațional.

Prunea, respectat și de DDB! A încercat să potolească furia fanilor după meciul de la Cluj

Florin Prunea este respectat și de fanii din DDB. Chiar dacă uneori a avut păreri contradictorii și a intrat în conflict cu nucleul dur al suporterilor dinamoviști, fostul jucător se bucură de respectul peluzei, care nu poate fi decât un atu.

De altfel, chiar dacă în acest moment nu are nicio funcție la Dinamo, Prunea a fost unul dintre puținii oameni care au încercat să discute cu fanii furioși la finalul meciului de la Cluj, în încercarea de a calma spiritele.

Florin Prunea a fost președinte la Dinamo în sezonul 2019-2020. A avut o colaborare cu scântei cu Bogdan Bălănescu, cel care ocupa postul de director general la club și a plecat în luna iunie a anului 2020.

  • 53 de ani are Florin Prunea
  • 0 este numărul de retrogradări suferite de Dinamo în 74 de ani de existență
ADVERTISEMENT