Sport

Darius Olaru, dublă spectaculoasă în FCSB – Hermannstadt! E noul golgheter din SuperLiga

Darius Olaru a ajuns la al 10-lea gol în acest sezon, după dubla reușită în partida cu FC Hermannstadt, cu unul peste Dan Nistor și Aurelian Chițu.
16.12.2023 | 20:41
Darius Olaru dubla spectaculoasa in FCSB  Hermannstadt E noul golgheter din SuperLiga
Darius Olaru, super reușită în FCSB - Hermannstadt. E în mare formă și a ajuns în fruntea clasamentului golgheterilor. Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Căpitanul celor de la FCSB a reușit, de altfel, să înscrie în a doua partidă consecutivă, după reușita din etapa trecută din deplasarea de la CFR Cluj. La fel ca și în meciul din Gruia, Darius Olaru a reușit să deschidă scorul cu o execuție de generic: șut năpraznic după o centrare perfectă în careu, însă dintr-o poziție nu tocmai comodă.

Darius Olaru, super reușită în FCSB – Hermannstadt

Așadar, Darius Olaru a reușit să înscrie în minutul 22 al partidei cu FC Hermannstadt, după o centrare venită din partea lui Alexandru Băluță. CLICK AICI PENTRU VIDEO cu reușitele de senzație a lui Darius Olaru.

ADVERTISEMENT

Al doilea său gol a fost la fel de frumos: șut plasat de la marginea careului, după ce a întors pe toate părțile fundașii sibienilor, care nu au înțeles nimic din ce se întâmplă. Darius Olaru ajunge astfel la 10 reușite în SuperLigă, cu una mai mult ca Dan Nistor (Universitatea Cluj) și Aurelian Chițu (FCU Craiova 1948).

Paradoxal, fotbalistul cotat la peste 5 milioane de euro ieșea accidentat de pe teren din partida cu CFR Cluj, însă a confirmat că trece printr-o formă foarte bună. De altfel, patronul Gigi Becali anunța înainte de meciul cu FC Hermannstadt că accidentarea suferită nu a fost gravă, liniștind fanii.

ADVERTISEMENT

”O să joace! E contuzie. Nu avea cum să fie entorsă… A fost lovitura atât de tare încât i-a făcut acolo o vânătaie mare. Am văzut eu! A văzut doctorul. Ce RMN să mai facă… Nu are nimic. 

Îl durea foarte tare, nu putea să pună piciorul jos că a fost lovitura foarte tare”, a anunțat Gigi Becali în urmă cu câteva zile. Acum se pare că Darius Olaru a trecut cu ușurință peste accidentare, în condițiile în care căpitanul celor de la FCSB a oferit o performanță stelară în primele 45 de minute ale partidei cu FC Hermannstadt.

ADVERTISEMENT

Ce-i drept, de remarcat repriza aproape perfectă făcută de gazde, în contrast cu cel mai slab meci al celor de la FC Hermannstadt din acest sezon. Dacă nu se va produce o surpriză monumentală în a doua repriză, sibienii ies de pe locul de play-off și riscă să piardă contactul cu primele 6 locuri în următoarele etape.

Cu toate că a ajuns pe primul loc în clasamentul golgheterilor, Darius Olaru l-a nemulțumit de multe ori pe patronul Gigi Becali, prin evoluțiile sale din trecut. Becali i-ar fi reproșat fotbalistului că nu reușește să se impună la centrul terenului.

ADVERTISEMENT

”De la un timp, Olaru prea crede că poate să facă ce vrea la mijlocul terenului. Pantea a fost schimbat pentru că a greșit la gol, s-a blocat apoi. Dar și Olaru a greșit acolo. Trebuia să vină la primit. Joacă varza, băi, că ți-o ia!”, declara Gigi Becali la Digi Sport, imediat după meciul cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 2.18 este cota pentru „1X” la meciul Poli Iași - FCSB