Sport

Darren Cahill, savuros la adresa Simonei Halep. Mesajul lui Borris Becker

Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, a savurat din plin victoria în instanță a Simonei Halep. Ce i-a transmis Borris Becker
06.03.2024 | 00:10
Darren Cahill savuros la adresa Simonei Halep Mesajul lui Borris Becker
Darren Cahill a fost antrenorul Simonei Halep timp de 6 ani. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Darren Cahill a susținut-o permanent pe Simona Halep în perioada în care a fost suspendată pentru dopaj. Australianul, postare virală pe Twitter.

Darren Cahill, bucurie imensă pentru Simona Halep: „Bună dimineața, Simo”

Darren Cahill a rămas sufletește alături de Simona Halep și a mizat totul pe nevinovăția ei. Antrenorul a avut un mesaj viral pe contul său oficial de Twitter: „Bună dimineața, Simo”.

ADVERTISEMENT

Antrenorul lui Jannick Sinner a urmărit de la distanță procesul în care a fost implicată Simona Halep și i-a transmis un mesaj public și după audierile de la TAS: „Sunt alături de Simo”.

Cahill a susținut-o pe Halep și în momentul în care ITIA a venit cu acuzația privind neregulile din pașaportul biologic: „Susțin fiecare cuvânt din declarația mea inițială încă din octombrie! Credința și sprijinul meu față de Simona sunt neclintite. Aștept cu nerăbdare să aibă șansa de a-și prezenta cazul comisiei independente cât mai curând posibil.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu mai lucrez cu Simona Halep, vreau să vorbesc răspicat despre persoana pe care o cunosc și despre sportivul cu care am lucrat timp de 6 ani. În primul rând, și cel mai important, NU există nicio șansă ca Simona să ia o substanță interzisă în mod intenționat. Niciuna. Zero”.

Darren Cahill știe de ce Simona Halep nu ar trișa niciodată: „Se stresa legat de orice îi era prescris de către medic”

Darren Cahill a explicat cât de atentă și grijulie era Halep: „Este un sportiv care se stresa legat de orice îi era prescris de către un medic (ceea ce se întâmpla rar) sau despre orice supliment pe care-l lua sau pe care lua în calcul să-l consume. Simona spunea mereu «Te rog, verifică asta de două sau de trei ori pentru a fi siguri că este legal. Dacă nu ești sigur, nu îl iau».

ADVERTISEMENT

Ambii credem în programul de testare al Agenției Internaționale de Integritate și mereu discutam despre numărul de dăți în care a fost testată, atât în turnee, cât și în afara lor. A făcut-o fără să se plângă, fiind sigură că și alți atleți erau testați la fel de des.

Era important pentru ea să concureze împotriva unor sportivi era important pentru ea. Este important pentru toată lumea. Integritatea Simonei este impecabilă. Respectă oamenii, iubește jocul și mereu a fost umilă și o campioană abordabilă.

ADVERTISEMENT

Am privit cu mândrie la persoana care a devenit, care s-a maturizat și văzând compasiunea pe care a arătat-o. Nu vorbesc despre lucrurile pe care le vede lumea tenisului, vorbesc despre bunătatea și atenția ei pe care puțini au fost norocoși să le simtă. Sunt geniul de acțiuni făcute din dragoste, nu din publicitate”.

Borris Beker și-a arătat și el susținerea pentru Simona Halep: „Bine meritat”

Borris Beker a preluat pe contul său de Twitter o postare a jurnalistului Ben Rothenberg despre achitarea Simonei Halep la care a adăugat: „Daaaa, Simo!!! Bine meritat”. 

ADVERTISEMENT