Sporturi

Darren Cahill şi Simona Halep sar în ajutorul antrenorilor afectaţi de Covid-19

10.06.2020 | 15:05
Darren Cahill si Simona Halep sar in ajutorul antrenorilor afectati de Covid19
ADVERTISEMENT

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, a anunţaţ că se va implica în campania de strângere de fonduri pentru antrenorii afectaţi de întreruperea circuitului profesionist din cauza pandemiei. Campioana noastră donează şi ea.

Darren Cahill şi Simona Halep sar în ajutorul antrenorilor afectaţi de Covid-19

ATP a lansat o campanie de susţinere a antrenorilor de tenis afectaţi financiar de lipsa activităţii, din cauza pandemiei de Covid-19. Fanii pot licita timp de trei săptămâni, până pe 29 iunie, pentru sesiuni de antrenament cu antrenori celebri din lumea tenisului.

ADVERTISEMENT

Printre cei implicaţi sunt Boris Becker, Darren Cahill, Ivan Lendl, Goran Ivanisevic, Patrick Mouratoglu şi mulţi alţii. Fanii vor avea o sesiune de antrenament cu antrenorul pentru care au licitat. Antrenamentul în sine va avea loc în 2021, în cadrul turneelor ATP sau chiar al Grand Slamurilor.

Fanii pot, de asemenea, să câştige prin tragere la sorţi bilete la turnee, acces extins în culise sau materiale promoţionale exclusive.

ADVERTISEMENT

Darren Cahill s-a alăturat acestei iniţiative şi, cu ajutorul Simonei Halep, el a mărit şi mai mult pachetul câştigător pentru cei care îl vor dori ca antrenor.

Australianul a promis, pe lângă o experienţă de neuitat, şi o rachetă cu autograful Simonei şi un echipament Nike de joc al campionei noastre.

ADVERTISEMENT

„Sperăm să putem strânge fonduri pentru mulţi antrenori din circuit care au fost grav afectaţi de Covid-19. Pachetele oferite sunt senzaţionale şi promitem cu toţii că va fi o experienţă de neuitat.

Simo a zis că o să contribuie cu o rachetă cu autograf şi un echipament de joc Nike la pachetul meu“, a fost mesajul postat de Darren Cahill pe contul de Twitter.

ADVERTISEMENT

ATP şi WTA au suspendat competiţiile din luna martie, din cauza pandemiei de coronavirus. Scenariul optimist de reluare a turneelor presupune revenirea în luna august.

ADVERTISEMENT