Life

Data la care începe noul sezon ”Românii au Talent”. Când revine emisiunea pe micile ecrane

Când începe, de fapt, noul sezon ”Românii au Talent”. Surpriza de proporții pe care PRO TV a pregătit-o pentru toți fanii emisiunii
23.01.2024 | 17:42
Data la care incepe noul sezon Romanii au Talent Cand revine emisiunea pe micile ecrane
Când începe noul sezon Românii au Talent. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

”Românii au Talent” este una dintre cele mai longevive emisiuni de la PRO TV. Ani la rând, formatul a generat cifre de audiență record, iar asta i-a determinat pe producători să revină cu un nou sezon. Iată de când va putea fi urmărită îndrăgita emisiune la PRO TV.

Când va începe sezonul 14 ”Românii au Talent”

”Românii au Talent” este una dintre cele mai de succes emisiuni, nu doar de la PRO TV, ci și din România. De-a lungul timpului, misiunea vedetelor de la masa juraților nu a dat deloc greș. Drept dovadă, au găsit mereu cele mai interesante talente la oamenii de pe scenă.

ADVERTISEMENT

Anul acesta, cei de la PRO TV au venit cu o veste bună pentru toți cei care au urmărit, până acum, emisiunea. ”Românii au Talent” revine în 2024 cu un nou sezon care se anunță a fi unul incendiar.

Sezonul cu numărul 14 va avea premiera pe 9 februarie, la PRO TV. Emoțiile sunt la cote maxime atât pentru prezentatori, cât și pentru jurați. Misiunea lor nu este deloc una simplă. Dar, ca de obicei, doar cel mai talentat va pleca acasă cu marele premiu.

ADVERTISEMENT

Andra, Dragoș Bucur, Andi Moisescu și Mihai Bobonete au ocupat, din nou, scaunele de jurați. Ca de obicei, aceștia trebuie impresionați de românii care se prezintă în fața lor.

Jurații și prezentatorii de la ”Românii au Talent” au întâlnit persoane excepționale

De-a lungul timpului, pe scena de la ”Românii au Talent” au urcat sute de mii de români încrezători în talentul lor. Fiecare dintre ei a avut ceva special și a reușit să impresioneze juriul așa cum a știut mai bine.

ADVERTISEMENT

Tocmai de aceea, Smiley a declarat că nimic nu i se mai pare imposibil, nu atunci când vine vorba de talentul românilor. Aflat în ipostaza de prezentator, artistul a văzut o mulțime de persoane înzestrate cu abilități uimitoare.

La fel de entuziasmat ca Smiley este și colegul său, Pavel Bartoș. Actorul a avut ocazia să întâlnească persoane speciale și să descopere talente nebănuite. Acesta a declarat pentru libertatea.ro că noul sezon ”Românii au Talent” este un adevărat fenomen și că abia așteaptă să vadă și românii cât de talentați sunt conaționalii lor.

ADVERTISEMENT

”Mă bucur că a mai rămas atât de puțin până la premieră pentru că veți putea înțelege de ce sunt atât de încântat de ceea ce veți vedea. Recunosc, și eu abia aștept să urmăresc de acasă, împreună cu ai mei, toate aceste momente pe care le-am trăit deja la filmări. Va fi fenomen”, a spus Pavel Bartoș pentru sursa menționată.

Anul trecut, Rareș Prisăcariu a fost cel care a plecat acasă cu marele premiu de 120.000 de euro. Momentul său patriotic a emoționat românii din fața micilor ecrane care l-au votat necontenit. Și anul acesta, puterea decisivă stă tot în mâinile celor de acasă.

ADVERTISEMENT