Sport

David Beckham, reacție ciudată după golul marcat de Messi. Argentinianul a salvat-o pe Inter Miami. Video

Leo Messi a salvat-o pe Inter Miami cu un gol înscris în prelungiri, dar David Beckham a avut o reacție neașteptată la reușita argentinianului.
26.02.2024 | 11:10
Leo Messi a salvat-o pe Inter Miami cu un gol înscris în prelungiri, dar David Beckham a avut o reacție neașteptată la reușita argentinianului. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

În urmă cu doar 4 zile, campionul mondial a făcut recital în victoria formației sale în fața lui Real Salt Lake, reușind faze de geniu în primul meci jucat în actual sezon din MLS.

David Beckham nu s-a bucurat la golul înscris de Leo Messi

Al doilea joc susținut de Inter Miami în actuala stagiune a fost, însă, infinit mai greu. Inter Miami a jucat în noaptea de duminică spre luni pe terenul echipei Los Angeles Galaxy și a scos in extremis un rezultat de egalitate.

ADVERTISEMENT

După ce au ratat un penalty în startul meciului prin fostul jucător al Barcelonei, Riqui Puig, gazdele au deschis scorul în minutul 75 prin sârbul Dejan Joveljic și se îndreptau spre o victorie importantă.

Însă, în minutul 88, Marco Antonio Delgado a văzut al doilea cartonaș galben și a fost eliminat, iar Leo Messi a ieșit la rampă și a înscris golul egalizator în minutele de prelungire, după o fază spectaculoasă în care a combinat cu Jordi Alba.

ADVERTISEMENT

Bucuria celor de Inter Miami a fost uriașă, însă ceea ce a atras atenția a fost reacția avută de David Beckham la golul marcat de Messi. Conform Daily Mail, co-proprietarul lui Inter Miami a rămas nemișcat în tribună și nu a sărbătorit reușita jucătorului argentinian.

Alături de cine a văzut Beckham meciul

Fostul internațional englez a urmărit partida dintr-o lojă a stadionului Dignity Health Sports Park, alături de fiii săi Brooklyn și Cruz, precum și de vedetele de la Hollywood, Liv Tyler și Edward Norton.

ADVERTISEMENT

După golul înscris de Leo Messi, cei aflați în lojă au explodat de bucurie și au sărbătorit în picioare reușita, în timp ce David Beckahm a rămas nemișcat pe locul său. Gestul acestuia se poate explica prin faptul că a jucat pentru LA Galaxy între 2007 și 2012.

La partida dintre Los Angeles Galaxy și Inter Miami au fost prezente mai multe vedete, printre care actrița Halle Berry, însoțită de soțul său, cântărețul și compozitorul Van Hunt, și tenismenul sârb Novak Djokovic.

ADVERTISEMENT

Este clar că prezența lui Leo Messi a stârnit entuziasmul în rândul fanilor, iar acest lucru se vede și prin vânzarea fabuloasă de bilete. La întâlnirea pe care Inter Miami a jucat-o la Los Angeles cu Galaxy, cel mai scump tichet s-a vândut pentru o sumă ireală.

ADVERTISEMENT