Sport

800.000 de dolari biletul pentru a-l vedea pe Leo Messi la Los Angeles!? Situație incredibilă în MLS

Leo Messi este principala atracție din MLS, iar un bilet la meciul pe care Inter Miami îl va juca la Los Angeles se vinde cu aproape 800.000 de dolari.
24.02.2024 | 16:51
800000 de dolari biletul pentru al vedea pe Leo Messi la Los Angeles Situatie incredibila in MLS
Leo Messi este principala atracție din MLS, iar un bilet la meciul pe care Inter Miami îl va juca la Los Angeles se vinde cu aproape 800.000 de dolari. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Partida dintre cele două formații este programată în noaptea de duminică spre luni, de la ora 03:30 și reprezintă a doua apariție a trupei din Miami în acest sezon, după victoria cu Real Salt Lake.

Preț uriaș pentru un bilet pentru a-l vedea pe Leo Messi jucând la Los Angeles

Este clar că prezența lui Leo Messi a stârnit entuziasmul în rândul fanilor, iar acest lucru se vede și prin vânzarea fabuloasă de bilete. Iar givemesport.com scrie că la întâlnirea pe care Inter Miami o va juca la Los Angeles cu Galaxy, cel mai scump tichet a ajuns să se vândă pentru o sumă ireală.

ADVERTISEMENT

Pentru a-l vedea pe superstarul argentinian în jocul cu cea mai cunoscută echipă din MLS, un bilet a ajuns să coste 789.813,67 dolari. Este cea mai mare sumă pentru care s-a scos la vânzare un tichet la un joc din istoria MLS, cu o creștere uluitoare de 527% față de prețul mediu al unui bilet.

De altfel, în Top 10 al meciurilor cu cele mai scumpe bilete din acest sezon de MLS, Inter Miami se află pe primele 6 poziții. Însă, nicio altă partidă nu se apropie de prețul pentru întâlnirea de la Los Angeles.

ADVERTISEMENT

Locul secund este ocupat de jocul din deplasare cu New England Revolution, la care cel mai scump bilet este 43.825,69 dolari, iar pe podium se mai află duelul de la Miami cu Philadelphia Union, unde un tichet costă 37.023,17 dolari.

Cele mai mari prețuri la partidele cu New York City, Toronto FC și Columbus Crew ajung la 18.030,95 dolari, 17.461,93 dolari și, respectiv, 15.120,23 dolari. Cel mai scump bilet la un meci în care nu este implicată Inter Miami se vinde la Los Angeles FC – Columbus Crew, iar prețul este de 10.104,33 dolari.

ADVERTISEMENT

Cât costă în medie un bilet la partidele lui Inter Miami

Inter Miami este lider și în ceea ce privește prețul mediu al unui bilet pentru jocurile din acest sezon de MLS. Un tichet la jocul de pe teren propriu cu LA Galaxy ar costa un suporter, în medie, 2.936,75 dolari.

Următoarele întâlniri din acest puncte vedere ale formației lui Lionel Messi sunt cele de acasă cu Philadelphia Union (643,78 dolari), DC United (548 de dolari) și New York City (535,55 dolari).

ADVERTISEMENT

Inter Miami va juca în luna martie primul meci din istorie în CONCACAF Champions Cup, cea mai importantă competiție a cluburilor din America Centrală și de Nord. Cel mai probabil, Messi va da peste o altă formație nord-americană.

ADVERTISEMENT
Tags: