Sport

Drama unui fotbalist de națională, diagnosticat cu leucemie: „Sunt la jumătatea drumului, sper să vă dau și vești bune!”

David Brooks trece prin cele mai grele momente din viața sa după ce a fost diagnosticat cu leucemie, iar jucătorul a făcut noi precizări despre starea sa de sănătate.
08.01.2022 | 11:53
Drama unui fotbalist de nationala diagnosticat cu leucemie Sunt la jumatatea drumului sper sa va dau si vesti bune
ADVERTISEMENT

Mijlocașul lui Bournemouth nu a mai jucat fotbal din luna octombrie, iar vestea a aflat-o în timp ce se afla în lotul Țării Galilor pentru meciurile din preliminarile Campionatului Mondial din Qatar.

David Brooks a fost șocat să afle vestea dureroasă într-o perioadă în care se gândea la un transfer în Premier League, dar este încrezător că va învinge boala.

ADVERTISEMENT

Internaționalul galez diagnosticat cu leucemie a vorbit despre starea sa

David Brooks, internaționalul galez diagnosticat cu leucemie, a vorbit despre starea sa și le mulțumește fanilor pentru încurajările primite pe rețelele de socializare:

„Un an nou fericit tuturor! Am simțit că acum este momentul să vă spun despre progresul meu după ce am fost diagnosticat cu leucemie în octombrie.

ADVERTISEMENT

Vreau să mulțumesc tuturor celor care mi-au scris după ce au aflat de diagnosticul meu. Am fost copleșit de mesajele de susținere primite în această perioadă foarte dificilă din partea familiei, prietenilor, coechipierilor și celor de pe rețelele de socializare.

În acest moment mă aflu sub tratament și, chiar dacă sunt abia la jumătatea drumului, am progresat mult și totul arată bine și pozitiv.

ADVERTISEMENT

Am păstrat legătura cu toți cei de la Bournemouth și de la echipa națională și aștept să văd un final bun de sezon atât din partea clubului, cât și din partea echipei naționale.

Mulțumesc din nou pentru dragostea și susținerea voastră. Sper să vă pot da alte vești bune în următoarele luni”, a mai scris David Brooks pe conturile de socializare.

ADVERTISEMENT

David Brooks, un fotbalist de perspectivă pentru fotbalul britanic

David Brooks este un fotbalist de perspectivă, care a impresionat în sezoanele jucate în Premier League, pentru Bournemouth, fiind transferat în 2018 de la Sheffield United, pentru 11.000.000 de euro.

De-a lungul timpului, David Brooks a bifat și 21 de prezențe în naționala Țării Galilor, pentru care a marcat două goluri.

În actualul sezon, David Brooks are trei goluri, o pasă decisivă într-un total de nouă meciuri pentru Bournemouth, în toate competițiile.

  • 16.000.000 de euro este cota de piață a lui David Brooks, conform transfermarkt.com
  • 24 de ani are David Brooks
ADVERTISEMENT