Sport

David de Gea schimbă sportul după ce se lasă de fotbal. Se antrenează intens și e susținut de un mare campion. Video

Portarul lui Manchester United, David de Gea, ar putea renunța în orice moment la fotbal. Spaniolul face valuri în mediul online.
19.08.2021 | 11:09
David de Gea schimba sportul dupa ce se lasa de fotbal Se antreneaza intens si e sustinut de un mare campion Video
ADVERTISEMENT

David de Gea știe ce va face după ce își încheie cariera de fotbalist. Se antrenează intens și are susținerea unui mare campion.

Spaniolul, titular incontestabil la Manchester United, a postat recent un clip video în care demonstrează că are reale calități în sportul alb.

ADVERTISEMENT

David de Gea face senzație pe terenul de tenis

Ajuns la 30 de ani, portarul spaniol al lui Manchester United pare că și-a decis viitorul. Când va renunța la fotbal ar putea foarte bine să se înscrie în circuitul profesionist de tenis.

Într-un videoclip postat pe contul personal de Twitter, de Gea și-a demonstrat abilitățile în sportul la fileu reușind câteva lovituri care i-ar face invidioși și pe marii jucători de tenis.

ADVERTISEMENT

De altfel, printre primii care au reacționat la postarea spaniolului a fost Andy Murray. Scoțianul, fost lider mondial ATP cu 9 titluri de Grand Slam în s-a oferit să facă pereche cu de Gea, după ce spaniolul a cerut, în glumă, un Wild Card pentru US Open.

Și conaționalul lui David de Gea, Rafael Nadal i-a transmis portarului lui United că are toată susținerea lui, și a promis că îi va oferi cele mai bune condiții de pregătire la baza de pregătire a Academiei de tenis pe care o deține.

ADVERTISEMENT

US Open este ultimul turneu de Grand Slam al anului și se va derula în perioada 30 august – 12 septembrie, la New York.

Cel mai puțin inspirat portar la loviturile de la 11 metri

David de Gea este considerat unul dintre cei mai mari portari din lume. A fost transferat de Manchester United, în 2011, de la Atletico Madrid, pentru 25 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Însă, spaniolul are o mare problemă la loviturile de la 11 metri. David de Gea deține un record nedorit de 5 ani și patru luni de când nu a mai parat o execuție de la punctul cu var.

Pe 23 aprilie 2016, De Gea respingea execuția lui Romelu Lukaku, în minutul 56 al semifinalei Cupei Angliei dintre Everton și Man United.

De atunci, de Gea a încasat nu mai puțin de 40 de goluri de la punctul cu var, incluzând aici și cele 11 din finala Europa League, de anul acesta, când Manchester United a pierdut trofeul în fața celor de la Villareal, după lovituri de departajare, ultima fiind ratată chiar de portarul spaniol.

ADVERTISEMENT