Fotbal intern

David Lazar, accidentare stupidă în meciul cu U Craiova. Ce a pățit portarul Astrei şi când revine pe teren. Exclusiv

19.01.2021 | 20:01
David Lazar accidentare stupida in meciul cu U Craiova Ce a patit portarul Astrei si cand revine pe teren Exclusiv
ADVERTISEMENT

UPDATE, 19 ianuarie, ora 20:02 / David Lazar a primit astăzi diagnosticul după accidentarea stupidă pe care a suferit-o în partida cu Universitatea Craiova. Temerile staff-ului giurgiuvenilor s-au adeverit, portarul de 29 de ani are entorsă.

Lazar va rata astfel următoarea partidă a Astrei, în deplasare, cu Sepsi. Eugen Neagoe speră să îl aibă la dispoziţie pentru partida contra campioanei CFR Cluj, programată pe 28 ianuarie.

ADVERTISEMENT

Ştirea iniţială, 18 ianuarie, ora 21:15 / Fază incredibilă în meciul serii din Liga 1, Astra Giurgiu – Universitatea Craiova. În minutul 20 al partidei, David Lazar a suferit una dintre cele mai stupide accidentări posibile.

În tentativa de a degaja, portarul Astrei a lovit cu șpițul puternic în pământ înainte de a da  în minge. Cel mai probabil a suferit o entorsă și a făcut imediat semn de schimbare. – VIDEO CU ACCIDENTAREA LUI LAZAR

ADVERTISEMENT

Lazar a mai rămas pe teren preț de câteva minute, în ciuda faptului că șchiopăta evident. A încercat să îi acorde timp rezervei Maximilian Popa pentru a-și face încălzirea. Universitatea Craiova chiar a avut o șansă uriașă de a marca înainte ca Lazar să iasă. Șutul a fost modest, iar portarul Astrei a reușit să intervină chiar și accidentat.

David Lazar, accidentare stupidă în meciul cu U Craiova. Ce a pățit portarul Astrei

În minutul 26, David Lazar a fost înlocuit de Maximilian Popa, chiar sub privirile lui Mirel Rădoi. Iar rezerva a avut ghinionul de a încasa gol la chiar primul șut pe spațiul porții, înaintea pauzei. Ce-i drept, nu își poate reproșa nimic la execuția foarte bună a lui Cicâldău.

ADVERTISEMENT

David Lazar era chiar unul dintre fotbaliștii pe care selecționerul venise să îi urmărească. Datorită evoluțiilor foarte bune din această toamnă, portarul Astrei a primit și prima convocare la echipa națională. A jucat 90 de minute cu Belarus, scor 5-3 pentru “tricolori”, pe 11 noiembrie.

Mirel Rădoi, mari bătăi de cap cu portarii! Tătărușanu și Lung s-au retras, Bălgrădean și Lazar sunt accidentați, iar Radu nu joacă

De altfel, Mirel Rădoi are toate motivele să fie îngrijorat pentru situația de la nivelul porții echipei naționale. Practic, sunt probleme la toate soluţiile pe care le-a avut la dispoziţie în meciurile precedente.

ADVERTISEMENT

Tătărușanu și Silviu Lung și-au anunțat retragerea de la prima reprezentativă, iar Ionuț Radu nu prinde echipa la Inter. A jucat un singur meci în acest sezon, în Cupa Italiei, contra Fiorentinei, pe 13 ianuarie.

Și Cristi Bălgrădean, rezerva lui David Lazar din partida cu Belarus, are probleme medicale. Portarul de la CFR Cluj s-a accidentat în partida cu Sepsi, iar marți va face un RMN pentru a afla cât timp va fi nevoit să stea pe tușă.

În luna martie, echipa națională va juca trei partide foarte importante în lupta pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2022. Cu Macedonia de Nord, Germania și Armenia. Astfel că Mirel Rădoi așteaptă vești de la situația medicală a celor doi portari.

FANATIK.RO a anunţat pe 9 ianuarie că David Lazar este portarul pe care Mihai Rotaru îl vrea la Craiova în locul lui Mirko Pigliacelli. Oltenii vor face o ofertă pentru portarul care mai are contract cu Astra până în 2022.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Viitorul: 2,00 este cota pentru “1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT