Fotbal intern

El va fi înlocuitorul lui Mirko Pigliacelli la Craiova. E portar de națională! Exclusiv

09.01.2021 | 20:00
El va fi inlocuitorul lui Mirko Pigliacelli la Craiova E portar de nationala Exclusiv
ADVERTISEMENT

David Lazar este ținta pe care Craiova o are pentru a-l înlocui pe Mirko Pigliacelli între buturile formației lui Mihai Rotaru. Goalkeeper-ul celor de la Astra Giurgiu este extrem de apreciat la Craiova și sunt șanse mari ca transferul să se realizeze în 2021.

FANATIK a aflat că oltenii încearcă să-l convingă pe David Lazar să accepte mutarea în Bănie, portarul de 29 de ani debutând recent și în prima reprezentativă a României, în amicalul cu Belarus. Nu este prima oară când Craiova îl are pe listă pe Lazar, site-ul nostru dezvăluind exclusiv în august 2020 această informație.

ADVERTISEMENT

David Lazar, portarul Astrei Giurgiu, va fi înlocuitorul lui Mirko Pigliacelli la Craiova! E cap de listă la olteni

Mirko Pigliacelli mai are contract cu Craiova până în vara lui 2022, dar nu-i va mai fi prelungit angajamentul. Italianul a avut ceva probleme în ultimul an nu doar cu suporterii, dar și cu cei din staff, care i-au reproșat unele superficialități în joc, care au generat ocazii sau chiar goluri pentru adversari.

Oricum, șefii oltenilor și-au fixat clar ținta pentru înlocuitorul lui Mirko Pigliacelli. Acesta este David Lazar, goal-keeper-ul de 29 de ani al Astrei Giurgiu, care acum două luni a debutat și pentru naționala României.

ADVERTISEMENT

Craiova va încerca să-l convingă pe Lazar, dar în același timp trebuie să negocieze cu Astra Giurgiu. Lazar mai are contract cu formația lui Ioan Nicolae până în vara lui 2022.

Ce spunea David Lazar pentru FANATIK despre interesul celor de la Craiova pentru el: „Sunt onorat!”

David Lazar a devenit și mai interesant pentru formațiile din Liga 1 mai ales după ce a debutat sub tricolor în România – Belarus 5-3. Prosport scria la finalul anului trecut că pentru Lazar se bat CFR Cluj și Craiova, lupta la titlu mutându-se în alt plan.

ADVERTISEMENT

David Lazar a vorbit cu FANATIK despre un eventual transfer la Craiova la începutul actualului campionat. Portarul Astrei a lăsat ușa deschisă încă de acum 6 luni. „Sunt onorat de oferta celor de la Craiova. Eu mai am doi ani de contract cu Astra Giurgiu și deocamdată sunt aici și mă concentrez să îmi fac treaba aici”, spunea Lazar.

Lazar este unul dintre jucătorii pe care Mihai Rotaru îi dorește de mult timp la Craiova. Este posibil ca la vară dorința șefului din Bănie să se îndeplinească. Până atunci Craiova, așa cum a anunțat Rotaru, încearcă să facă „cele două-trei transferuri” din această perioadă de mercato.

ADVERTISEMENT

Unul dintre cei doriți sub comanda lui Corneliu Papură este Juan Camara, spaniolul de la Dinamo. FANATIK a dezvăluit că oltenii s-au înțeles deja cu Jagiellonia, formația de care aparține Camara. Dar până la rezolvarea mutării lui Camara la Craiova, mijlocașul trebuie să-și clarifice situația la Dinamo, unde nu s-a prezentat la reunire.

  • 900.000 de euro este cota lui David Lazar, care este la Astra Giurgiu din vara lui 2017
  • 1,3 milioane de euro este cota lui Mirko Pigliacelli, care a venit la Craiova în ianuarie 2019 și mai are contract încă un an și jumătate

  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Sepsi: 2,10 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele! 

ADVERTISEMENT