Sport

David Miculescu va pleca rapid de la FCSB! Previziuni după transferul verii în SuperLiga: „Mi se pare o sumă imensă”

David Miculescu (21 de ani) este cel mai scump transfer din mercato în SuperLiga, 1,7 milioane de euro. Mutarea atacantului la FCSB este văzută cu ochi buni în fotbalul românesc.
01.08.2022 | 19:50
David Miculescu va pleca rapid de la FCSB Previziuni dupa transferul verii in SuperLiga Mi se pare o suma imensa
David Miculescu va pleca rapid de la FCSB! Previziuni după transferul verii în SuperLiga: „Mi se pare o sumă imensă”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

David Miculescu (21 de ani) a intrat în top 10 transferuri făcute vreodată de FCSB. Noul atacant al roș-albaștrilor, pentru care Gigi Becali a plătit 1,7 milioane de euro, se află pe locul 9 în această ierarhie, după Dayro Moreno (1,75 milioane de euro) și înaintea lui Elton (1,65 milioane de euro).

Ion Crăciunescu laudă transferul lui David Miculescu la FCSB

Gigi Becali a făcut show la conferința de presă în care l-a prezentat pe David Miculescu, alături de fostul căpitan al Mioveniului, Bogdan Rusu. În ceea ce îl privește pe Miculescu, finanțatorul l-a comparat pe arădean cu Robert Lewandowski și i-a fixat o clauză de reziliere de 50 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

„Cine a mai dat 1,7 milioane? Mi se pare o sumă imensă, dar e un jucător foarte bun! Și mi se pare că a făcut foarte bine. Știți cât o să ia Gigi pe el? De la 7 milioane de euro în sus. Știți ce o să facă? O să joace foarte bine aici și Gigi știe să vândă”, a declarat Ion Crăciunescu, conform digisport.ro.

Conform transfermarkt.com, David Miculescu este cotat la 1,2 milioane de euro. În tricoul celor de la UTA Arad, atacantul a jucat 106 meciuri, a marcat 16 goluri și a oferit două pase decisive.

ADVERTISEMENT

„Pe astfel de copii dai un milion-două și pot să ajungă la 50 de milioane. Ce, el nu poate? Poate să fie gen Lewandowski, la ce fizic are. OK, nu 50, dar nu poate să ajungă la 20, la 10? De ce să nu dau 1,7 milioane, să joace și să iau 10 pe el? 10 zic așa, să nu creadă unii că-l poată lua pe 10.

Zic așa, imaginar. Eu tot sus bat. Atunci de ce să nu dau banii? Mai ales că nu dau de la mine! Primesc 3 milioane pe Tănase, care are 27 de ani, și iau un copil de 21 de ani, cu perspectivă mare”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Fostul atacant al „Bătrânei Doamne”, mesaj emoționant la despărțirea de UTA

După ce a semnat cu FCSB un contract valabil pe cinci ani, David Miculescu și-a luat rămas bun de la UTA. Internaționalul de tineret a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant.

„Pentru 6 ani de zile, UTA Arad a fost casa mea și locul unde am petrecut cei mai frumoși ani din fotbal. Azi a venit momentul să merg mai departe pe drumul carierei, lăsând în urmp oameni minunați ce mi-au schimbat viața.

ADVERTISEMENT

Le mulțumesc tuturor și îi voi purta mereu în inima mea pe toți cei pentru care doar UTA contează!”, a scris David Miculescu, pe contul oficial de Instagram.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,30 este cota pentru „2 solist” la DAC Dunajska Streda – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT