Sport

David Popovici, misterios în privința plecării din țară: „Nu știu ce îmi rezervă viitorul!”. A fost premiat la Gala Sportivului Anului

David Popovici a fost misterios cu privire la plecarea sa din țară, spunând că nu își face planuri de viitor în general.
26.01.2023 | 22:38
David Popovici misterios in privinta plecarii din tara Nu stiu ce imi rezerva viitorul A fost premiat la Gala Sportivului Anului
David Popovici, misterios în privința plecării din țară. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Totodată, David Popovici a fost premiat de către ministrul Nicolae Ciucă și la Gala Sportivului Anului, organizată de Ministerul Sportului.

David Popovici, misterios în privința plecării din țară

David Popovici a fost întrebat dacă va pleca din țară, însă nu a dat un răspuns concret, lăsând un mister asupra viitorului său în România:

ADVERTISEMENT

„A fost un an foarte bun şi îmi dă speranţe că mulţi ani de-acum încolo voi avea foarte multe reuşite, pentru că eu cred că am găsit reţeta.

Anul 2023 este mult mai puţin plin. Îmi doresc să am rezultate cât mai bune şi să mă pregătesc cât mai bine pentru JO”.

ADVERTISEMENT

„Am auzit şi eu că a spus asta, însă nu a venit de la mine, nu am vorbit cu ea despre aşa ceva. Nu ştiu ce planuri am.

Nu am planuri, planurile sunt să îmi văd de treabă aici, să rămân cu aceiaşi antrenori, prieteni, familia şi să văd unde mă duce viaţa. Dar nu ştiu ce îmi rezervă viitorul”, a mai spus David Popovici.

ADVERTISEMENT

„Sunt bucuros că v-am făcut mândri în 2022!”

David Popovici s-a bucurat după ce a câștigat premiul „Sportivul Anului 2022” și este mândru pentru că a inspirat mulți copii să aibă o viață sportivă și sănătoasă. În plus, el speră ca tinerii să aibă parte de mult mai multă susținere în viitor.

„Sunt foarte bucuros că am reuşit să vă fac mândri în 2022. Sunt convins că voi reuşi să vă fac mândri în continuare. Mă bucur că am reuşit să inspirăm prin munca noastră foarte mulţi copii.

ADVERTISEMENT

Asta consider misiunea noastră, să educăm cât mai mulţi copii, să le arătăm că sportul este bun. Sportul îţi oferă atât e multe… Aceşti copii care ne vor ajunge din urmă trebuie să aibă cât mai multă susţinere”, a mai spus David Popovici.

  • 18 ani a împlinit David Popovici pe 15 septembrie
ADVERTISEMENT