Sport

DDB a virat încă o sumă de bani la Dinamo: „A fost atras sponsorul de care eram atașați din 2006!”

DDB a mai virat încă o sumă de bani la Dinamo, iar suporterii „câinilor” au scris despre reușitele lor într-un comunicat postat pe rețelele de socializare.
02.08.2022 | 23:30
DDB a virat inca o suma de bani la Dinamo A fost atras sponsorul de care eram atasati din 2006
DDB a virat încă o sumă de bani la Dinamo Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Totodată, DDB a anunțat că se fac eforturi pentru ca Dinamo să își dispute meciurile de pe teren propriu pe stadionul „Arcul de Triumf”.

DDB a virat încă o sumă de bani la Dinamo

DDB a virat încă o sumă de bani la Dinamo chiar înainte de meciul cu Progresul Spartac, care reprezintă debutul „câinilor” în Liga 2: „În ultimele două săptămâni, din banii strânși de DDB s-au virat către club 200.000 lei.

ADVERTISEMENT

Din acești bani s-au achitat: înscrierea în sezonul 2022-2023 al Ligii a 2-a, facturile la toate utilitățile și noul lot de echipament Macron”.

„A fost atras un sponsor principal față de care eram atașați sentimental încă din 2006.

Facem eforturi pentru ca meciurile de acasă să fie disputate pe noul stadion Arcul de Triumf, în așteptarea începerii lucrărilor de demolare a Stadionului Dinamo.

ADVERTISEMENT

Suntem încrezători că vom găsi înțelegere din partea forurilor competente din România față de acest demers”, s-a mai arătat în comunicatul dinamoviștilor.

Dinamo a parafat cinci transferuri

Între timp, Dinamo a reușit să parafeze cinci transferuri înaintea meciului cu Progresul Spartac, asta după ce au adus un atacant spaniol, care a trecut prin Academia de Fotbal a lui Deportivo La Coruna.

ADVERTISEMENT

Alexandru Pop, Iulian Roșu, Alin Șerban, Ionuț Bobea și Cătălin Țîră sunt fotbaliștii aduși de Dinamo înaintea debutului în Liga 2.

Iulian Roșu a fost adversar al lui Dinamo în perioada în care îmbrăca tricoul FCSB-ului, echipă pentru care a jucat și două meciuri europene, în grupele Europa League.

ADVERTISEMENT

Totuși, Iulian Roșu nu a reușit să se ridice la nivelul așteptărilor conducerii „roș-albaștrilor”, deși era văzut un tânăr de perspectivă în acea perioadă.

Cătălin Țîră este un fotbalist produs de Academia de Fotbal a lui Dinamo, motiv pentru care fanii se bucură de revenirea sa.

„Format la Academia de juniori a clubului nostru, atacantul Cătălin Țîră (28 de ani) a mai evoluat sezonul trecut pentru Dinamo, 8 jocuri și un gol în tricoul alb-roșu, iar în prima parte acestui an a jucat pentru italienii de la Bisceglie”, au anunțat „câinii”.

ADVERTISEMENT
Tags: