Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„De câte ori văd o cupă cu numele lui Dinamo, o să-mi fac poză cu ea!”. Eugen Voicu, noi explicații după selfie-ul cu trofeele lui CFR Cluj

Eugen Voicu a venit cu explicații noi după selfie-ul cu trofeele lui CFR Cluj. Patronul de la Dinamo nu ar ezita să repete gestul din nou.
29.03.2024 | 10:16
De cate ori vad o cupa cu numele lui Dinamo o sami fac poza cu ea Eugen Voicu noi explicatii dupa selfieul cu trofeele lui CFR Cluj
„De câte ori văd o cupă cu numele lui Dinamo, o să-mi fac poză cu ea!”. Eugen Voicu, noi explicații după selfie-ul cu trofeele lui CFR Cluj. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Selfie-ul cu trofeele celor de la CFR Cluj l-a adus în lumina reflectoarelor pe Eugen Voicu, iar mulți dintre dinamoviști l-au pus la colț pentru gestul din Gruia. Patronul de la Dinamo și-a argumentat decizia la FANATIK SUPERLIGA.

Eugen Voicu, noi explicații după selfie-ul cu trofeele lui CFR Cluj: „De câte ori văd o cupă cu numele lui Dinamo, o să-mi fac poză cu ea!”

Eugen Voicu a intrat în sala trofeelor din Gruia la sfârșitul derby-ului dintre CFR Cluj și Dinamo București. Patronul de la Dinamo și-a făcut un selfie cu una dintre cupele câștigate de ardeleni, iar gestul acționarului a declanșat furia „câinilor roșii”.

ADVERTISEMENT

Patronul de la Dinamo București a venit cu explicații noi, după scandalul din sala trofeelor de la CFR Cluj. Eugen Voicu a dezvăluit că va repeta gestul de câte ori vede o cupă cu numele trupei din Ștefan cel Mare.

„De câte ori văd o cupă cu numele lui Dinamo, o să-mi fac poză cu ea. Nu văd de ce să nu îmi fac poză cu ea. S-a făcut o știre de către niște jurnaliști, care trebuiau să relaționeze diferit în opinia mea. Mi se pare radical, foarte primitivă o asemenea judecată.

ADVERTISEMENT

Dacă stai să te gândești puțin găsești rațiuni pe care puteam să le am eu în contextul în care am intrat în fotbal, pentru care mi-am făcut poza asta. Nu suntem dușmani, suntem rivali pe terenul de sport, este vorba de un spirit olimpic.

Nu trebuie să ne batem , să ne scoatem ochii. Nu trebuie să promovăm violența, trebuie să creeăm o conjuctură în care să vină familile cu copii și să se simtă bine, să le placă spectacolul. Să ne aplaudăm jucătorii când câștigă și când pierd pentru spectacolul oferit”, a spus Eugen Voicu.

ADVERTISEMENT

Eugen Voicu le-a cerut părerea și suporterilor de la Dinamo: „200 de persoane au strigat nu”

„Nu trebuie să ne scoatem ochii sau să devenim violenți, lucrurile astea trebuie să înceteze. Este un exemplu în Anglia, știți ce se întâmpla acum 30 de ani și unde au ajuns astăzi. Să ne uităm spre lumea civilizată, o să promovăm toleranță zero pentru atitudinea violentă a spectatorilor.

Poza pe care mi-am făcut-o nu cred că are nicio înseamnătate. Ne-am întâlnit cu suporterii la Sibiu și i-am întrebat pe oameni, cred că erau 200 de persoane cel puțin. I-am întrebat dacă cred că am făcut o greșeală că mi-am făcut poză, a fost un cor care a spus nu, nicio greșeală. 

ADVERTISEMENT

Lumea judecă cu totul diferit când stai față în față cu cineva. Ați văzut ce atmosferă a fost pe stadion, au cântat tot timpul, au cântat încă cinci minute sau mai multe după meci, parcă am câștigat cu 3-0. Când vorbim de suporterii lui Dinamo îmi vine să mă ridic în picioare, am un respect enorm pentru ei”, a mai spus șeful de la Dinamo la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30, doar pe FANATIK.RO, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

DIALOG INCINS intre Eugen Voicu si SUPORTERII lui Dinamo

ADVERTISEMENT
Tags: