Life

De ce a ales Ramona Bădescu să părăsească din nou România. „L-am zăpăcit pe băiatul ăsta”

Ramona Bădescu a dezvăluit că urmează să se stabilească din nou în Italia după o perioadă mai lungă petrecută în România. Vedeta vrea să își înscrie băiețelul la grădiniță.
16.06.2022 | 18:08
De ce a ales Ramona Badescu sa paraseasca din nou Romania Lam zapacit pe baiatul asta
Ramona Bădescu părăsește din nou România. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Ramona Bădescu a revenit în România anul trecut și a rămas aici alături de fiul său, Ignacio, în vârstă de 2 ani și 7 luni. După ce și-a finalizat proiectele pe care le avea în țară, actrița a decis să se mute înapoi în Italia.

Ramona Bădescu se întoarce în Italia. De ce a luat această decizie?

Ramona Bădescu a dezvăluit în emisiunea lui Cătălin Măruță că în curând va părăsi din nou România. Actrița s-a întors în țară anul trecut, după mai bine de 30 de ani petrecuți în Italia, pentru că avea mai multe proiecte profesionale.

ADVERTISEMENT

Acum că acestea s-au încheiat, vedeta este gata să se întoarcă în locul în care i-a devenit casă, mai ales că vrea să-l înscrie pe Ignacio, fiul său în vârstă de 2 ani și 7 luni la grădiniță.

„Ne reîntoarcem pe plan mai stabil și o să fiu din nou în vizită aici, în țară. Vreau să îl înscriu pe Igna la grădinița de vară. Fiind aici, n-am putut să-l duc la grădiniță.

ADVERTISEMENT

Ca să fiu sinceră, l-am și zăpăcit pe băiatul ăsta. Taică-su zicea să-l dăm și la Școala Americană”, a spus Ramona Bădescu.

Ramona Bădescu se teme de moarte: „Încerc să fiu optimistă”

De când a devenit mamă, Ramona Bădescu a conștientizat cât de mult înseamnă acest lucru și câte sacrificii sunt necesare pentru a-i fi bine copilului. De aceea, vedeta consideră că aceste eforturi ar trebui să fie apreciate.

ADVERTISEMENT

„Eu am zis până acuma că mamă este un cuvânt atât de banal. Aproape toate femeile sunt mame, dar este atât de greu să fii mamă, cu atâtea responsabilități.

Eu dacă aș în politică, mamelor le-aș da un salariu pentru că meseria de mamă este o meserie foarte grea. 

ADVERTISEMENT

Mulți copii pleacă, mulți tineri nu-și mai aduc aminte de sacrificiile pe care le-au făcut părinții. Este un lucru care pe mine mă întristează”, a declarat Ramona Bădescu.

Totodată, Ramona Bădescu a recunoscut că odată cu înaintarea în vârstă, a început să-i fie teamă de moarte, mai ales în contextul actual. Actrița are în prezent 53 de ani.

„Timpul trece și îți dai seama că trece chiar foarte repede. Când eram mai mici, la școală, nu ne dădea seama că se întâmplă evenimente și mai triste, pentru că eram prea tineri.

Acum începem să ajungem la acea vârstă, cu ceea ce se întâmplă în jurul nostru, pandemia, bolile, războiul…Am prieteni care se duc și începe să îmi fie frică. Dar încerc să fiu optimistă”, a mărturisit Ramona Bădescu.

 

ADVERTISEMENT