Life

De ce a anunțat Daniel Onoriu că divorțează de soție: “Totul a fost ceva de geniu”

Daniel Onoriu a explicat de ce a anunțat că divorțează de soție. În cadrul unei emisiuni, pilotul de raliuri a recunoscut că anunțul nu a fost unul adevărat.
20.08.2022 | 23:02
De ce a anuntat Daniel Onoriu ca divorteaza de sotie Totul a fost ceva de geniu
De ce a anunțat Daniel Onoriu că divorțează de soție. Sursa foto: Facebook/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Daniel Onoriu a spus adevărul după ce a anunțat că divorțează de soție.. Pilotul de raliuri a explicat motivul pentru care a făcut aceste declarații.

De ce a anunțat Daniel Onoriu că divorțează de soție

În mediul online, Daniel Onoriu i-a anunțat pe urmăritori că urmează să divorțeze de partenera sa de viață. Motivele ar fi faptul că soția nu-l susține în carieră, dar și faptul că nu vrea să-i facă copii.

ADVERTISEMENT

Ulterior, pilotul de raliuri a clarificat lucrurile și a spus că el și Isabela nu se vor separa.

Sportivul are numai laude la adresa soției sale, despre care a spus că s-a îndrăgostit încă din prima clipă în care a întâlnit-o.

Daniel Onoriu a spus, în cadrul unei emisiuni, că nu va divorța niciodată de Isabela, care i-a fost alături în cele mai grele momente.

ADVERTISEMENT

“Pe nevasta mea o iubesc din toată inima. E cea mai curată femeie de pe planetă.(…) E frumoasă de mor. M-am îndrăgostit de ea din prima secundă, din poze.

A doua zi m-am văzut cu ea și am cerut-o de nevastă. După două săptămâni am devenit soț și soție.(…) Isabela, te iubesc din toată inima mea, așa cum te-am iubit din prima clipă când ne-am cunoscut.

ADVERTISEMENT

N-o să divorțez niciodată în viața mea de tine!”, a declarat pilotul de raliuri la Antena Stars, notează spynews.ro.

Daniel Onoriu a explicat și motivul pentru care a anunțat că se va despărți de partenera sa de viață. Se pare că aceasta a fost doar o strategie de marketing bine gândită, pentru ca pilotul de raliuri să atragă sponsori.

ADVERTISEMENT

“Am făcut toată șmecheria asta ca să vadă sponsorii la televizor. În direct vă spun acum că totul a fost ceva de geniu.

Mă văd oamenii la televizor, mă caută ziariștii, mă caută televiziunile și se văd sponsorii mei. De asta îmi dau bani, pentru reclamă.”, a mai spus Daniel Onoriu.

Daniel Onoriu a fost în comă timp de 55 de zile

Daniel Onoriu a trecut prin momente grele la finalul anului trecut. În urma operației de micșorare de stomac, efectuată la o clinică de renume din Turcia, pilotul de raliuri a avut mari probleme de sănătate.

Acesta a suferit o hemoragie internă la puțin timp după intervenția chirurgicală și a stat în comă timp de 55 de zile, Medicii i-au acordat șanse minime de supraviețuire, iar membrii familiei s-au rugat pentru el în această perioadă.

Din fericire, la finalul lui ianuarie, Daniel Onoriu s-a trezit din comă. În prezent, pilotul de raliuri se află în proces de recuperare.

ADVERTISEMENT