Life

De ce a apărut, de fapt, Lidia Buble cu vânătăi pe corp. Artista a lămurit misterul

31.07.2020 | 08:58
De ce a aparut de fapt Lidia Buble cu vanatai pe corp Artista a lamurit misterul
ADVERTISEMENT

Lidia Buble este una dintre cele mai frumoase și apreciate cântărețe de muzică ușoară, fanii fiind extrem de curioși în privința vieții sale personale. Așa s-a întâmplat și recent când frumoasa blondină a apărut cu vânătăi și semne pe brațe și pe picioare.

Îndrăgita cântăreață nu a stat prea mult pe gânduri și a lămurit întrebarea care stătea pe buzele tuturor. Fosta iubită a prezentatorului Răzvan Simion a ținut să lămurească situația și să nu dea curs speculațiilor legat de o eventuală agresiune fizică.

ADVERTISEMENT

Blondina a mărturisit că are câteva semne de bună purtare, așa cum obișnuia să îi spună mama sa în copilărie. Cel mai probabil vedeta este una dintre acele persoane care se învinețește imediat cum se lovește puțin mai tare, de aici și semnele de pe corp.

Lidia Buble, mărturisire sinceră despre semnele de pe corp

„Semne de bună purtare (vorba mamei)” a scris cântăreața Lidia Buble în dreptul unei imagini în care apare cu o mică vânătaie pe braț.

ADVERTISEMENT

Frumoasa artistă din Deva a încărcat pe InstaStory mai multe fotografii cu semnele de bună purtare pe care le-a căpătat în ultima perioadă. Lidia Buble nu a oferit prea multe detalii despre cum a ajuns în această situație, dar cert este că a pus capăt speculațiilor.

Lidia Buble, semne pe corp
Lidia Buble, semne pe corp. Ce spune despre ele. Sursa foto: Instagram.com

Cântăreața, dată peste cap de pandemie. Ce planuri avea

Vedeta a mărturisit recent că avea o listă întreagă de planuri pentru anul acesta, dar toate i-au fost date peste cap de virusul care a pus stăpânire pe întreaga lume. În plus, artista s-a despărțit de matinalul de la Antena 1 după 5 ani de relație, fiind nevoită să se mute din casa acestuia.

ADVERTISEMENT

„Am avut foarte multe planuri pentru 2020. Din păcate, la fel ca pentru toți ceilalți, și pentru mine acest an a fost total neașteptat, atât în ceea ce privește planurile de dezvoltare în carieră, cât și în ceea ce mă privește personal.

Încă nu am terminat adaptarea, însă, încet-încet, împreună cu întreaga mea echipă, știu că putem face posibil acest lucru. În acest moment, poate că sunt mai atentă în privința cheltuielilor și, cu siguranță, prioritățile mele s-au schimbat”, a povestit artista pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble nu se lasă învinsă și o ia de la capăt. A lansat recent o nouă melodie care a ajuns rapid în topuri, a dat avansul pentru un apartament numai al ei și rămâne de văzut ce mai are de făcut mai departe.

 

ADVERTISEMENT