Life

Ioana Ginghină și iubitul, prima poză împreună. Cine i-a însoțit în vacanță

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice au o relație de mai bine de un an, dar au fost mereu extrem de discreți. Nu au postat în mediul online nicio fotografie împreună.
21.07.2021 | 22:42
Ioana Ginghină și iubitul, prima poza împreună. Cine i-a însoțit în vacanță
ADVERTISEMENT

Ioana Ginghină și iubitul ei au ales să fie discreți în privința relației lor. Timp de aproape un an nu au postat nicio fotografie împreună. Acum și-au surprins fanii cu o primă imagine.

Cei doi se află de câteva zile în vacanță în Grecia. Alături de ei este și fiica actriței, Ruxandra.

ADVERTISEMENT

Ioana Ginghină și iubitul, prima poza împreună

După ce a trecut printr-un divorț dureros actrița a decis să fie extrem de discretă în legătură cu viața ei privată.

De aproape un an ea are o relație cu Cristi Pitulice, unul dintre cei mai cunoscuți influenceri în turism.

ADVERTISEMENT

Acum însă, când a mai rămas puțin timp până la nuntă cei doi au decis să posteze o fotografie în care apar amândoi. De câteva zile au plecat alături de fiica actriței, Ruxandra, într-o vacanță în Grecia, iar din pozele postate pe Instagram se vede că se distrează de minune.

“Echipa mea, #dreamteam cum ne-a numit Ruxandra. Ei sunt “vinovați” de toate pozele mele. 😎
Suntem pe drumuri de aproape trei săptămâni și parcă am mai sta.

ADVERTISEMENT

Facem plajă, ne plimbăm, stăm de vorbă la taverne, iar seara ne retragem pe terasa noastră și…jucăm cărți”, a scris Ioana Ginghină în dreptul fotografiei cu iubitul său, dar și cu Ruzandra.

Actrița și iubitul ei au planuri de nuntă

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice vor să se căsătorească cât de curând. Actrița a declarat că nu dorește să fie un eveniment mare. Le vor fi aproape doar familiile și prietenii apropiați. Evenimentul ar putea avea loc în luna septembrie, iar ea a decis să nu îmbrace din nou rochia de mireasă.

ADVERTISEMENT

Iubitul actriței este din Alexandria, dar locuiește în București. De mai bine de 13 ani este un nume foarte cunoscut în industria turismului. Acesta este influencer și oferă consultanță. A publicat și numeroase articole în revistele de specialitate.

“Am fost contactată de firma lui să lucrăm la un proiect. Practic ne-am întâlnit, ne-am văzut la două întâlniri, iar la a doua întâlnire ne-am zis dacă vrem un pahar de vin și eu deși conduceam am zis hai bine un pahar așa, ca nah, e un pahar merge, era zi.

Am zis că o să merg pe jos”, a spus Ioana Ginghină la Antena Stars.

ADVERTISEMENT