Life

De ce a divorțat Carmen Tănase după numai 3 ani de căsnicie: “Erau discuții și în fața copilului”

Carmen Tănase a divorțat de soțul ei, regretatul Victor Parhon, după doar 3 ani de căsnicie. Care a fost motivul rupturii dintre cei doi?
18.01.2023 | 14:43
De ce a divortat Carmen Tanase dupa numai 3 ani de casnicie Erau discutii si in fata copilului
Carmen Tănase, motivul pentru care a divorțat după 3 ani de căsnicie. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Carmen Tănase a dezvăluit, acum ceva timp, de ce a divorțat după o căsnicie de numai 3 ani. Actrița a fost căsătorită cu Victor Parhon, care a decedat în urmă cu mai bine de 20 de ani.

Carmen Tănase, motivul pentru care a divorțat după 3 ani de căsnicie

Acum este una dintre cele mai apreciate actrițe din România, însă Carmen Tănase a trecut și prin momente grele. Cu ceva timp în urmă, vedeta din serialul “Clanul” a vorbit despre divorțul de fostul soț, care s-a stins din viață cu ani în urmă.

ADVERTISEMENT

Carmen Tănase și-a cunoscut soțul, criticul de teatru Victor Parhon, în perioada în care era actriță la Iași. Actrița nu considera că are nevoie de un act pentru a-și valida relația de iubire. Din acest motiv, cei doi s-au căsătorit târziu, fiind presați de cei din jur.

“Era clar alesul, era clar omul cu care mi-am dorit să fac un copil, dar actul acela, da, era cumva prea mare insistența.

ADVERTISEMENT

Ca să scap de mama și de ce spuneau alții, ne-am căsătorit. Lui i-a fost teamă că la starea civilă o să zic NU.”, spunea Carmen Tănase la 40 de întrebări cu Denise Rifai, de la Kanal D.

Diferența de vârstă dintre actriță și fostul soț era de 17 ani. După trei ani de mariaj, cei doi au divorțat, însă au continuat să aibă o relație apropiată.

ADVERTISEMENT

“În clipa în care am început să ne râcâim, să ne certăm erau discuții și în fața copilului și am zis ‘gata, stop!, până aici’.

Noi ne iubim, ne apreciem, hai să rămânem prieteni, fiecare cu treaba lui. Ne întâlnim, ne parfumăm, îmi aduci flori”, a mai spus actrița în cadrul aceleiași emisiuni.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, Victor Parhon s-a stins din viață, iar actrița a rămas văduvă la doar 39 de ani.

Carmen Tănase are și un fiu, Tudor, care a locuit o vreme în Olanda.

Carmen Tănase, carieră de succes în lumea teatrului și a filmului

Născută pe 18 ianuarie 1961, la Ploiești, Carmen Tănase a interpretat, de-a lungul carierei, numeroase roluri în filme și seriale, dar și în piese de teatru.

Actrița a studiat la Liceul Pedagogic din Ploiești, iar în perioada 1980 – 1984 a urmat cursurile Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică din București, secția Actorie, la clasa Olgăi Tudorache. Din generația sa fac parte mai mulți actori cunoscuți de la noi din țară, printre care și Oana Pellea și Adrian Păduraru.

După absolvirea facultății, Carmen Tănase a fost angajată a Teatrului Național “Vasile Alecsandri” din Iaşi, acolo unde a apărut în mai multe piese. După mutarea la București, Carmen Tănase a devenit actriță la Teatrul Odeon.

Actrița a devenit și mai cunoscută și apreciată după ce a început să apară în serialele TV. Printre cele mai memorabile roluri se numără cel al Flacărei Potcovaru din “Inimă de țigan” sau “Regina”.

A mai jucat și în “Lacrimi de iubire”, “State de România”, “Moștenirea”, “Cărturan”, “Pariu cu viața” și “Fructul oprit”. În prezent interpretează rolul  Luminiței Achim.

Astăzi, 18 ianuarie, îndrăgita actriță a împlinit vârsta de 62 de ani.

ADVERTISEMENT