Life

De ce a intrat scârbită în 2024 iubita lui Dinu Maxer: „În 15 ani nu am pățit asta”

Iubita lui Dinu Maxer a intrat ușor scârbită în noul an. Ce a pățit Magdalena Chihaia de i-a lăsat un gust amar? Vedeta a povestit tot.
02.01.2024 | 23:32
De ce a intrat scarbita in 2024 iubita lui Dinu Maxer In 15 ani nu am patit asta
Iubita lui Dinu Maxer, dezamăgită de Revelion
ADVERTISEMENT

Iubita lui Dinu Maxer a intrat cu un oarecare regret în anul 2024. Dansatoarea Magdalena Chihaia a rămas ușor scârbită față de ce a putut păți la finalul anului trecut.

Iubita lui Dinu Maxer a intrat scârbită în 2024

Chiar și așa, bruneta a mărturisit că intrarea în noul an a fost de bun augur, căci l-a avut aproape pe partenerul ei de viață. Cei doi s-au simțit minunat împreună și probabil nu vor uita curând Revelionul în care au fost unul alături de celălalt.

ADVERTISEMENT

Magdalena Chihaia trebuia să participe la un eveniment alături de colegele ei dansatoare, însă totul a fost anulat pe ultima sută de metri, iar asta a cam deranjat-o. Experiența a fost una dezamăgitoare pentru ea, spunând că unii oameni nu își duc angajamentele la bun sfârșit. Mai pe românește, sunt cam nesimțiți!

Iubita lui Dinu Maxer a fost, în final, alături de cântăreț, care și-a luat în serios rolul de gază de Revelion, având de făcut niște prezentări într-un restaurant, în mai multe săli.

ADVERTISEMENT

„A fost frumos! Am fost cu Dinu la un restaurant unde a prezentat în toate cele trei săli și unde efectiv lumea l-a savurat, l-a aplaudat după care au făcut poze cu el.

De data aceasta eu nu am lucrat. Trebuia să am și eu un eveniment cu fetele. S-a contramandat totul cu o zi înainte de Revelion”, a declarat iubita lui Dinu Maxer, pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

„În 15 ani nu am pățit asta”

Artista a mai zis că în cei 15 ani de când lucrează și în noaptea dintre ani nu i s-a întâmplat una ca asta: „Oameni neserioși. În 15 ani de când am evenimente și lucrez de Revelion nu am mai pățit asta.

Nu am fost tristă. Am putut să fiu tot Revelionul lângă iubitul meu și să ne bucurăm împreună de trecerea dintre ani. Anul 2023 mie mi-a schimbat viața total. Lui,la fel. Abia asteptăm să vedem 2024 cât de magic va fi pentru noi”.

ADVERTISEMENT