Life

Tragedie în lumea muzicii. Un îndrăgit cântăreț român a fost găsit mort în propria casă. Avea 31 de ani: ”Nu răspundea la telefon”

Tragedie în lumea muzicii. S-a stins din viață un îndrăgit cântăreț român de doar 31 de ani. Fratele său l-a găsit fără suflare în casă.
27.02.2024 | 22:17
Tragedie in lumea muzicii Un indragit cantaret roman a fost gasit mort in propria casa Avea 31 de ani Nu raspundea la telefon
Un cunoscut interpret a fost găsit fără suflare în propria casă. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Doliu în lumea muzicii din România. Un cunoscut interpret de muzică populară a fost găsit fără suflare în propria casă. Avea doar 31 de ani. Nimeni dintre cei apropiați nu își explică ce s-ar fi putut întâmpla. Cu puțin timp înainte de a fi găsit mort, cântărețul nu a răspuns nimănui la telefon.

A murit Mihai Leric, cunoscut și sub numele de Mile Povan

Lumea muzicii populare a primit una dintre cele mai proaste vești din ultima vreme. Un îndrăgit interpret din zona Aradului a decedat. Mihai Leric, cunoscut publicului sub numele de Mile Povan a fost găsit fără suflare în propria casă.

ADVERTISEMENT

De câteva zile, prietenii au încercat să dea de Mihai. Au sunat neîncetat la telefon, dar nimeni nu le-a răspuns. Speriați și îngrijorați, cei din familie au decis să meargă să vadă ce s-a întâmplat.

Fratele lui Mile Povan a fost cel care l-a găsit fără suflare în propria casă. Vecinii au declarat că nu și-au pus prea multe semne de întrebare, mai ales că mașina a fost mereu parcată în fața casei.

ADVERTISEMENT

Însă, în momentul în care artistul nu a mai răspuns deloc la telefon, cu toții și-au dat seama că este un semn rău. Fratele artistului a fost nevoit să spargă ușa pentru a pătrunde în locuința unde zăcea, fără suflare, fratele său.

”Mile nu răspundea la telefon, iar mașina era parcată în fața blocului. Așa și-au dat seama că s-a întâmplat ceva rău. Am înțeles că fratele lui a luat hotărârea să spargă ușa să vadă dacă nu este în casă.”, au spus vecinii artistului, potrivit adevărul.ro.

ADVERTISEMENT

Familia nu își poate explica moartea îndrăgitului artist în vârstă de doar 31 de ani

Vestea tristă a început imediat să circule. Mai multe persoane care l-au cunoscut pe Mile Povan sau care i-au ascultat muzica au transmis zeci de mesaje familiei și condoleanțe.

”Un bun prieten și coleg talentat, prea repede ai plecat de lângă noi, nu te vom uita niciodată. Dumnezeu să te odihnească în pace!”, au scris colegii artistului pe Facebook, potrivit aceleiași surse.

ADVERTISEMENT

Mile Povan era un artist foarte îndrăgit și nu doar datorită pieselor sale, ci și datorită felului său de a fi. Aproape că nu era petrecere la care acesta să fie invitat și să nu îi facă pe toți cei prezenți să se simtă bine.

Moartea artistului a lăsat în urmă o familie îndurerată, dar și în stare de șoc. Nimeni nu își poate imagina ce a pățit artistul sau ce probleme l-au adus într-un astfel de punct.

ADVERTISEMENT