Life

Irisha de la Neața cu Răzvan și Dani explică relația cu un milionar turc: „Are grijă să ajung în siguranță la taxi”

Irisha a dezvăluit ce fel de relație există între ea și afaceristul turc Noyan Kirman, alături de care a fost surprinsă, recent, în Capitală.
07.02.2023 | 12:30
Irisha de la Neata cu Razvan si Dani explica relatia cu un milionar turc Are grija sa ajung in siguranta la taxi
Irisha, co-prezentatoare la „Neața cu Răzvan și Dani”. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Irisha face lumină în urma celor mai recente imagini apărute cu ea, la brațul unui cunoscut afacerist turc din Capitală. Vedeta a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, ce fel de legătură există între ea și bărbatul cu care a fost surprinsă în urmă cu două zile!

Irisha, adevărul despre relația cu afaceristul turc: „Mereu are grijă să se asigure că ajung în siguranță la taxi”

Irisha a fost fotografiată de curând la brațul unui afacerist pe nume Noyan Kirman, la ieșirea dintr-un cunoscut club din București. Potrivit cancan.ro, bărbatul s-ar fi ”combinat” cu vedeta de la „Neața cu Răzvan și Dani”.

ADVERTISEMENT

Să fie turcul sufletul pereche al Irishei? Cântăreața originară din Republica Moldova a clarificat situația, pentru FANATIK. Potrivit declarațiilor sale, între ea și respectivul antreprenor există ceva serios… Și anume, este vorba de o prietenie frumoasă care durează de ceva ani! Cei doi nu formează un cuplu, așa cum s-a lăsat să se înțeleagă.

„Nu formăm un cuplu. Suntem prieteni buni de mulți ani și mereu are grijă să se asigure că ajung în siguranță la taxi – ca un domn ce este”, a declarat Irisha pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Cu alte cuvinte, Irisha se bucură de protecția bunului ei prieten atunci când iese în oraș sau se distrează până la ore târzii, așa cum fac mulți tineri.

Vedeta de la „Neața cu Răzvan și Dani” lucrează la o nouă melodie

În altă ordine de idei vedeta are o serie de preocupări, dincolo de a dezminți speculațiile care se fac pe seama vieții sale private. În afară de matinalul de la Antena 1, în care apare destul de des, Irina Ceban muncește din greu și pe plan muzical, urmând să lanseze în curând o nouă melodie.

ADVERTISEMENT

„Totul este în ascensiune pe plan profesional. Lucrez la o piesă nouă. Am semnat multe videoclipuri/ shooting-uri pe partea de styling, ca stilistă, deci all good!”, ne-a mai dezvăluit Irisha.

Irisha a devenit cunoscută publicului larg în urma apariției în concursul de modă „Bravo, ai stil” de la Kanal D. Moldoveanca a știut să se facă remarcată cu ținutele sale și a devenit în scurtă vreme una din cele mai influente vedete de la noi.

ADVERTISEMENT

Irisha a devenit cunoscută în urma participării la Bravo, ai stil

„Cred că tu ai avut cele mai bune gale în acest sezon și, da, ai încheiat extraordinar. Ținuta îmi place la nebunie, dansatorii, costumele lor, tot ce s-a întâmplat în această seară mi se pare că a fost adus la perfecțiune.

Sunt fericită și emoționată, pentru că momentul tău a fost ceea ce vreau să văd în această finală. Bravo!”, spunea Raluca Bădulescu despre finalista de la Bravo, ai stil.

A urmat apoi participarea la Survivor România, unde a făcut echipă cu faimoși precum Zannidache, Sebi Chitoșcă sau Elena Marin.

Irina s-a lansat ca fotomodel, dar nu a neglijat niciodată o altă mare pasiune de-ale sale: muzica. A colaborat cu DJ Sava la primul ei single, „Fosta ta”, piesă interpretată cu Uddi. În anul 2018, Irisha a ajuns în Statele Unite pentru a filma un alt videoclip, intitulat „You loose”.

Stilista în vârstă de 34 de ani (va face 35 în luna aprilie) a fost și extrem de studioasă. Vedeta a absolvit Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău, apoi a făcut o școală de stiliști în România, dar și în America.

ADVERTISEMENT