Life

De ce a purtat Benone Sinulescu peruci în tinerețe. Le-a dat foc după ce a renunțat la ele, deși l-au costat o avere

Benone Sinulescu este renumit pentru piesele sale muzicale, dar și pentru faptul că în urmă cu foarte mulți ani obișnuia să poarte peruci pentru a ascunde lipsa părului.
18.11.2021 | 22:30
De ce a purtat Benone Sinulescu peruci in tinerete Lea dat foc dupa ce a renuntat la ele desi lau costat o avere
Benone Sinulescu, adevărul despre peruci. Motivul pentru care le purta. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Regretatul solist, care a încetat din viață la vârsta de 84 de ani, nu dorea să vorbească despre pierderea podoabei capilare, de aici și obiceiul de a purta în tinerețe peruci când ieșea în lume.

Fie că era vorba de un concert sau de un spectacol, cântărețul nu pleca de acasă fără acest accesoriu la care a renunțat în cele din urmă. Ulterior, faima artistului a crescut și mai mult.

ADVERTISEMENT

Și pentru că foarte multă lume se întreabă ce a făcut Benone Sinulescu cu perucile sale celebre, ei bine, acesta a renunțat la o parte din ele.

Benone Sinulescu, adevărul despre peruci. Motivul pentru care le purta

Cântărețul a mărturisit că le-a dat foc, în ciuda faptului că l-au costat o mică avere. Din fericire, câteva au rămas în casa sa. Colecția generoasă din tinerețe se rezumă acum la numai 20.

ADVERTISEMENT

Perucile regretatului Benone Sinulescu sunt păstrate la casa părintească din Siriu,j udețul Buzău, un loc sigur pe care solistul și l-ar fi dorit să devină casă memorială după moartea sa.

„Unele dintre ele, care mi s-au părut mai deteriorate, le-am dat foc, mai am unele, cred că am mai rămas cu 20.

ADVERTISEMENT

Perucile erau un supliciu pentru mine, din cauza transpiraţiei ieşeam din sălile de spectacol ca un şobolan. 

Acum, când mă uit în urmă, mă gândesc cât de țăcănit am fost că le-am purtat. Am cheltuit o avere pe peruci.

ADVERTISEMENT

Nu cred că aș mai purta peruci. Când am început să mă rad în cap, am lansat o modă. Unii se rad acum chiar dacă au păr”, spunea în urmă cu ceva vreme cântărețul pentru click.ro.

Momentul când a renunțat Benone Sinulescu la peruci

Benone Sinulescu a renunțat treptat la purtarea perucilor după căderea comunismului. Revoluția din decembrie 1989 l-a făcut să vadă lucrurile complet diferit.

La începutul anilor 1990, regretatul cântăreț avea să nu mai ascundă deloc lipsa podoabei capilare. Colaborarea cu trupa RO-Mania l-a făcut să nu le mai folosească sub nicio formă.

Cea care l-a convins să nu le mai poarte a fost soția sa, Elena Sinulescu. Din totalul de 100 de peruci în momentul de față mai există numai 20.

ADVERTISEMENT