Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

De ce a putut Mircea Lucescu să asiste pe stadion la Dinamo – Petrolul? „L-am trecut pe lista de oficiali ai clubului”

Andrei Nicolescu a dezvăluit cum a putut Mircea Lucescu să asiste pe stadion la Dinamo - Petrolul. „Il Luce” a fost trecut pe lista oficialilor.
02.04.2024 | 14:43
De ce a putut Mircea Lucescu sa asiste pe stadion la Dinamo  Petrolul Lam trecut pe lista de oficiali ai clubului
De ce a putut Mircea Lucescu să asiste pe stadion la Dinamo – Petrolul? „L-am trecut pe lista de oficiali ai clubului”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Dinamo București a jucat fără spectatori cu Petrolul, însă șefii „câinilor roșii” au găsit o soluție pentru ca Mircea Lucescu să fie pe stadion. Andrei Nicolescu a dezvăluit că „Il Luce” a fost trecut pe lista oficialilor, chiar dacă nu ocupă o funcție în club.

De ce a putut Mircea Lucescu să asiste pe stadion la Dinamo – Petrolul? „L-am trecut pe lista de oficiali ai clubului”

Mircea Lucescu este lângă Dinamo București și le ține pumnii „câinilor roșii” în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Cunoscutul antrenor român vine meci de meci la stadion, iar Andrei Nicolescu a găsit o modalitate prin care „Il Luce” să fie în tribune, chiar și după suspendarea primită de club.

ADVERTISEMENT

„Sunt 30 de oficiali din partea oricărui club, Mircea Lucescu a fost trecut pe lista noastră de oficiali. Putem să trecem pe oricine acolo. Avem salariații care se ocupă de organizarea meciului și Petrolul a venit cu sponsori, oameni din anturajul echipei, nu trebuie să fie angajați ai clubului.

Noi și Petrolul am avut o listă de 30 de oficiali. Noțiunea de oficial este oficial din partea clubului, în sensul că se află pe lista oficială a celor 30 de persoane care pot participa la acest meci. Nu trebuie să aibă calitate oficială în cadrul clubului. 

ADVERTISEMENT

Pe listă se află sponsori, oameni din companii care nu au nicio legătură cu respectivul club. Mircea Lucescu a fost trecut ca un om care ne sprijină și vrea să vină la meci, ca un consilier. Nu trebuie să aibă o calitate oficială în club.

Și noi sperăm să fie în club în viitor, dar vedem ce se va întâmpla”, a spus Andrei Nicolescu la FANATIK SUPERLIGA, emisiune ce poate să fie urmărită live doar pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri a săptămânii.

ADVERTISEMENT

Andrei Nicolescu așteaptă o decizie favorabilă la recursul cu suspendarea terenului

„Este o pedeapsă puțin cam aspră, eu speram să se individualizeze situația. Marea majoritatea a spectatorilor nu au creat niciun incident și atunci, cumva, atât timp cât au fost identificați cei care au luat parte la eveniment și au fost sancționați, nu văd rostul.

Exista si posibilitatea închiderii acelui sector. Avem și noi o vină, dar v-am spus, totul a plecat de la ședința de organizare. Meciul a fost încadrat la grad mediu de risc și de acolo s-au întâmplat mai multe.

ADVERTISEMENT

100% vom lua măsuri drastice dacă se reduce suspendarea. Nu știu dacă firma care lucreză cu noi este pregătită să aducă un scaner în stadion, dar dacă va putea, noi vom lua măsuri drastice. Cumva, noi vrem să descurajăm chestiile astea, care nu mai sunt de actualitate”, a mai spus șeful „câinilor roșii”.

Cum a putut Mircea Lucescu să fie în tribune la Dinamo - Petrolul

ADVERTISEMENT