Cătălin Scărlătescu a luat o decizie neașteptată. Bucătarul a dezvăluit că a renunțat la afacerea lui de suflet pentru a filma emisiunea Chefi la cuțite, cu toate că a muncit din greu pentru a-și deschide propriul restaurant.
Cătălin Scărlătescu a făcut o dezvăluire surprinzătoare în cadrul podcast-ului lui Mihai Morar. Cu toate că și-a dorit mult să-și deschidă propria afacere, restaurantul pe care l-a inaugurat după ce s-a întors de la America Express, a renunțat la acesta pentru a filma Chefi la cuțite.
Bucătarul a muncit din greu pentru a-și vedea visul cu ochii. Și chiar dacă are angajați aleși pe sprânceană, cărora le-a impus reguli stricte, nu are încredere să-i lase nesupravegheați. Astfel că, pe timpul filmărilor pentru show-ul de la Antena 1, și-a oprit activitatea.
Cătălin Scărlătescu a mărturisit că încă nu a găsit omul în care să-și pună toata baza, motiv pentru care nu vrea să-și asume riscuri. „Eu nu m-am jucat cu munca. Eu nu am avut în viața mea o zi de concediu medical. Nu există. Îmi pasă. Și nu sunt pasionat, pur și simplu îmi pasă. Nu poate să meargă bucătăria fără mine.
Eu am avut restaurantul închis cât s-a filmat (…). Sunt trăsnit rău. Știu că ar funcționa, doar că trebuie să găsesc omul ăla care să învețe poezia. Să facă tot cum îi zic eu”, a declarat Cătălin Scărlătescu la Fain și simplu.
De altfel, Cătălin Scărlătescu poate fi considerat de unii un șef dificil. Nu doar că oamenii care lucrează pentru el nu au pauză, nu ies la țigară și nu stau pe telefon în timpul programului, dar nici nu are un salariu fix.
Angajații din restaurantul lui Cătălin Scărlătescu sunt plătiți în funcție de performanțele lor. Vedeta Antena 1 își dorește ca, astfel, să le ofere ocazia să fie remunerați corect, să-și conștientizeze valoarea, dar în același timp să-și dea interesul.
„În restaurantul meu nu va exista salariu. Nu le dau bani. Eu nu le dau bani, le dau procente. Dă-mi posibilitatea să-ți dau cât? 10.000? De ce mi-ai luat, măi, doar 10.000? Ia 20.000, ia 30. Ia tu mult, că dacă iei tu mult, am și eu mult.
Îți dau posibilitatea să fii coproprietar în restaurantul muncit de mine, construit de mine, clădit de mine. Și atunci, fiind cumva și al tău, te interesează mult mai mult ca farfuria care iese să fie superbă, fantastică. Nu mai ai voie la greșeli”, a dezvălui Cătălin Scărlătescu, conform wowbiz.ro.