Life

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, de la America Express, o echipă în toate. Actrița, implicată în afacerile vedetei Antena 1

Cătălin Scărlătescu a amânat inaugurarea restaurantului său pentru luna iulie a acestui an, pentru a fi sigur că termină filmarea pentru America Express. Cum l-a ajutat Doina Teodoru?
06.06.2022 | 13:01
Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru de la America Express o echipa in toate Actrita implicata in afacerile vedetei Antena 1
Doina Teodoru îl susține pe Cătălin Scărlătescu. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu și-a îndeplinit una dintre cele mai mari dorințe, aceea de a avea propriul lui restaurant. Chiar dacă totul este gata, juratul Chefi la cuțite a amânat inaugurarea pentru luna iulie, pentru a fi sigur că va termina filmările pentru Asia Express. Doina Teodoru s-a implicat în afacerea iubitului său.

Doina Teodoru, implicată în afacerea lui Cătălin Scărlătescu. Inaugurarea restaurantului va avea loc după America Express

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au plecat în aventura vieții lor, în America Express, dar nu înainte de a pune la punct toate detaliile afacerii bucătarului.

ADVERTISEMENT

Una dintre cele mai mari dorințe ale juratului Chefi la cuțite a fost să-și deschidă propriul restaurant, vis care i se va îndeplini odată ce se finalizează filmările emisiunii difuzate pe Antena 1. 

„Mai avem de filmat la emisiunea noastră frumoasă și nu îmi permit să lipsesc de la restaurant. Ori, emisiunea noastră este o chestie, așa, foarte acaparatoare.

ADVERTISEMENT

Până nu termin cu filmările, undeva, cel târziu, hai să zicem 15-20 iulie cam așa îl inaugurez. Ce să fac dacă muncesc?”, a spus Cătălin Scărlătescu, într-un interviu acordat revistei Viva. 

Doina Teodoru a avut și ea un cuvânt de spus în ceea ce privește meniului restaurantului. Actrița, adeptă a regimului alimentar vegetarian, i-a sugerat iubitului să includă astfel de preparate în listă, iar Cătălin Scărlătescu a îmbrățișat ideea.

ADVERTISEMENT

„Ea e vegetariană. Mai vine cu niște idei, mai spre vegane așa. Facem și aici două trei feluri vegane. Eu respect foarte mult veganii. Fiecare e dator să mănânce cum vrea el.

În meniul restaurantului o să găsim mâncare pentru toți. Adică nu îi las nemâncați pe oameni. Nu sunt rasist la mâncare, avem pentru toată lumea”, a declarat bucătarul.

ADVERTISEMENT

„O să le pun pe masă oamenilor care vor intra aici, tot ce am găsit eu mai bun”

Cătălin Scărlătescu a dezvăluit ca în restaurantul său se vor servi preparate gătite cu cele mai bune ingrediente. Chiar dacă nu se va ocupa el de gătit, va fi alături de personalul său pentru a-l îndruma.

„Prietenul meu importă brânză din Cipru și din Grecia. Nu am vrut să zic nimic despre ea până nu m-am dus în Cipru, până nu i-am cunoscut pe cei care o fac.

Brânza asta nu se topește pe grătar! Bineînțeles că o veți regăsi în meniul din restaurant. În meniu veți găsi doar ce îmi place mie.

O să le pun pe masă oamenilor care vor intra aici, tot ce am găsit eu mai bun, mai interesant și mai gustos în toată viața mea. Nu voi găti cot la cot, am și eu băieți care gătesc, pe care îi învățăm, pe care îi pregătim, dar voi fi acolo cu ei”, a explicat vedeta Antena 1.

ADVERTISEMENT