Life

De ce a renunțat Romică Țociu la Te cunosc de undeva. Motivul banal pentru care nu mai apare la Antena 1

De ce nu a mai acceptat Romică Țociu oferta de la Te cunosc de undeva. Argumentul comun, dezvăluit de cunoscutul actor.
15.04.2023 | 15:36
De ce a renuntat Romica Tociu la Te cunosc de undeva Motivul banal pentru care nu mai apare la Antena 1
De ce nu a mai acceptat Romică Țociu oferta de la Te cunosc de undeva. Argumentul comun, dezvăluit de cunoscutul actor. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

De ce vedeta, pe numele său real Constantin Romeo Toma Țociu, nu mai face parte din show-ul transformărilor. Motivul banal pentru care nu mai apare la Antena 1, unde a făcut echipă cu Adriana Trandafir.

De ce nu a mai acceptat Romică Țociu oferta de la Te cunosc de undeva. Argumentul comun, dezvăluit de cunoscutul actor

Romică Țociu a acceptat de mai multe ori provocarea de la Te cunosc de undeva, însă în sezonul actual nu apare. Renumitul actor a spus de ce nu a mai acceptat oferta, argumentul său fiind unul comun și foarte simplu.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Antena 1 a dezvăluit că a luat o pauză în favoarea artiștilor mai tineri care vin din urmă. În plus, colegul lui Cornel Palade susține că aceștia au un potențial foarte mare de afimare în cadrul emisiunii.

„Nu poți fi prezent la fiecare ediție, oricât de mult ți-ai dori asta! Intervine o anume rutină și asta nu e nici în favoarea ta, nici a producției în sine. Așa că am luat o pauză. Mă bucur foarte mult.

ADVERTISEMENT

Am constatat câte voci tinere și frumoase s-au îndreptat spre ediția din acest an a producției. Sunt mulți tineri care au prins curaj, care au descoperit emisiunea, frumusețea ei, extraordinarul ce-i dă viață în fiecare ediție.

Sunt sigur că va prinde foarte bine și la actualul sezon. „Nu înseamnă în niciun caz că dacă nu voi mai fi văzut la emisiunea de sâmbătă seara, gata, am luat o pauză de la televiziune. Nici pomeneală”, a spus Romică Țociu pentru playtech.ro.

ADVERTISEMENT

Romică Țociu, concurent în următorul sezon Te cunosc de undeva

Romică Țociu și-a liniștit fanii și a dezvăluit că are foarte multe surprize și ași în mânecă pentru perioada următoare. Din toamnă actorul de comedie va fi din nou concurent în următorul sezon Te cunosc de undeva.

În plus, vedeta nu va sta departe nici de edițiile de Paște din aceste zile de mare sărbătoare. Fostul participant de la Antena 1 are foarte multe spectacole de onorate alături de colegul și bunul său prieten, Cornel Palade.

ADVERTISEMENT

Cei doi au un turneu programat la Valencia, în Spania. De asemenea, Romică Țociu a mai mărturisit că sunt foarte mulți români din Germania care îi solicită și cel mai probabil actorii vor ajunge curând și acolo.

ADVERTISEMENT