News

De ce ar fi murit românul cu cea mai mare pensie. Afecțiunea gravă care l-a răpus

De ce ar fi murit românul cu cea mai mare pensie din țară, informații de ultimă oră.
03.07.2021 | 15:05
De ce ar fi murit romanul cu cea mai mare pensie Afectiunea grava care la rapus
ADVERTISEMENT

Mai exact, Gheorghe Bălăşoiu, bărbatul despre care presa a tot scris că are cea mai mare pensie din România, a încetat din viață la vârsta de 77 de ani. Culmea, acesta ajunsese să încaseze o pensie de aproximativ 78.000 de lei

Conform ultimelor informații, bărbatul ar fi murit în propria casă din judeţul Argeş. Cel mai probabil a făcut-o din cauza unei afecţiuni grave la pancreas.

ADVERTISEMENT

De ce ar fi murit românul cu cea mai mare pensie din țară

Despre Gheorghe Bălăşoiu se știe că a lucrat în magistratură încă de pe vremea comunismului şi a fost şef la Penitenciarul Colibaşi.

Nu s-a oprit aici și înainte de pensie s-a încadrat ca procuror la Curtea de Apel Piteşti, funcţie de pe care a deținut-o până la ieșirea din câmpul muncii din 2005.

ADVERTISEMENT

De altfel, presa locală a notat că acesta a făcut pasul în domeniul mai sus menționat înainte de a se pensiona tocmai pentru a beneficia la pensie cu un venit cât mai mare.

Și calculele acestuia s-au dovedit a fi perfecte. Pensia lui Gheorghe Bălăşoiu a crescut constant şi ar fi ajuns în ultima perioadă la aproximativ 78.000 de lei.

ADVERTISEMENT

„A fost procuror şef până în 1998, când a fost numit comandantul Penitenciarului Colibaşi. S-a pensionat în 2005, apoi a vrut să intre în Baroul Argeş, dar nu ştiu din ce motive i s-a respins cererea.

Auzisem că vrea să profeseze ca avocat prin Capitală. Întotdeauna a câştigat mulţi bani. Ce a făcut cu ei? Păi, le-a dat copiilor: o fată care locuieşte în Timişoara şi care are trei copii şi lui Mircea, care avea şi el trei copii.

ADVERTISEMENT

Păi, le-a dat copiilor: o fată care locuieşte în Timişoara şi care are trei copii şi lui Mircea, care avea şi el trei copii”, a spus o persoană din anturajul bărbatului.

Banii nu i-au adus însă și fericirea – unul dintre copii și-ar fi pus capăt zilelor la doar 49 de ani, dar această ipoteză nu a fost niciodată confirmată.

Între timp, vecinii lui Bălășoiu au precizat că acesta ar fi suferit, cel mai probabil, un infarct. De altfel, chiar tatăl lui a cerut să se facă o autopsie în acest caz. De remarcat că rezultatele acesteia nu au fost făcute publice niciodată.

ADVERTISEMENT