Sport

De ce au plecat din peluză fanii lui Dinamo în prima repriză cu CFR Cluj. Protest masiv al „câinilor”

FANATIK a aflat motivul pentru care suporterii lui Dinamo, aflați în tribunele stadionului „Dr. Constantin Rădulescu”, la partida cu CFR Cluj, au decis să plece în prima repriză.
06.03.2022 | 19:15
De ce au plecat din peluza fanii lui Dinamo in prima repriza cu CFR Cluj Protest masiv al cainilor
Cu mic, cu mare, dinamoviștii sărbătoresc 74 de ani de la înființarea clubului
ADVERTISEMENT

În prima repriză a partidei CFR Cluj – Dinamo, la câteva minute după ce Ciprian Deac a marcat golul de 1-1, cei aproximativ 300 de suporteri dinamoviști au decis, în mod inedit, să părăsească stadionul din Gruia.

De ce au plecat din peluză fanii lui Dinamo în prima repriză cu CFR Cluj

FANATIK a aflat că supărarea suporterilor dinamoviști, aflați în tribunele stadionului „Dr. Constantin Rădulescu”, a fost cauzată de faptul că aproximativ 300-400 de susținători ai „câinilor” nu au fost lăsați să intre pe arenă.

ADVERTISEMENT

Astfel că, în semn de protest, suporterii lui Dinamo, care se aflau deja în tribune, au decis să părăsească stadionul.

Din informațiile obținute de site-ul nostru, majoritatea fanilor care nu au fost lăsați să pătrundă pe arena din Gruia erau susținători ai celor de la U Cluj, echipă înfrățită cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil, organizatorii au blocat accesul fanilor lui Dinamo, deoarece, în prezent, stadioanele pot primi spectatori doar pe 30 la sută din capacitate.

Dinamo, luptă de „foc” pentru evitarea retrogradării

Dinamo trece prin momente crunte, din punct de vedere sportiv. Și riscă să retrogradeze în eșalonul secund, la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

În prezent, trupa lui Flavius Stoican se află pe locul 14 din Casa Pariurilor Liga 1, cu 17 puncte obținute după 30 de meciuri jucate și va începe play-out-ul cu 9 puncte. În timp ce echipa campioană, CFR Cluj termină sezonul rgular en fanafare, cu 5 victorii consecutive și nu mai puțin de 76 de puncte, adică 38 de puncte în play-off.

„Întâlnim campioana, chiar dacă avem o mulţime de accidentaţi, mergem să facem o partidă bună. Nu ne va fi uşor, dar cred că putem face un meci bun.

ADVERTISEMENT

Sunt multe probleme de lot, dar trebuie să arate cei care au jucat mai puţin că merită tricoul de titular. Cei care vor intra pe teren trebuie să facă o partidă mare.

Pe asta mă canalizez acum. Ca şi joc şi consistenţă, cred că suntem pe drumul cel bun”, declara Flavius Stoican, antrenorul lui Dinamo, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu CFR Cluj.

  • 8.81 milioane de euro este cota lotului lui Dinamo, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT