Life

De ce e bine să pui pastă de dinți la congelator. Trucul gospodinelor japoneze este genial

Te-ai gândit vreodată să pui pastă de dinți în congelator? Gospdinele japoneze obișnuiesc să facă asta, deoarece au descoperit un truc foarte util în bucătărie.
20.01.2023 | 23:45
De ce e bine sa pui pasta de dinti la congelator Trucul gospodinelor japoneze este genial
La ce ajută pasta de dinți congelată. Sursa foto: unsplash.com
ADVERTISEMENT

Gospodinele japoneze au descoperit un truc foarte util în bucătărie. Pentru asta ele obișnuiesc să pună pastă de dinți la congelator.

De ce pun gospodinele japoneze pastă de dinți la congelator. Trucul pe care nu îl știai

Gospodinele japoneze pun pasta de dinți într-un recipient cu formă de cubulețe și o lasă să se transforme în gheață peste noapte. Ulterior, sunt uimite și ele de rezultatul final.

ADVERTISEMENT

Pasta de dinți la congelator poate îndepărta cele mai dificile murdării de pe vasele din bucătărie sau poate îndepărta mirosurile neplăcute, precum cele de pește, ceapă sau usturoi.

S-a constatat de-a lungul timpului că pasta de dinți congelată elimină și cel mai gros strat de grăsime de pe electrocasnice sau oricare alt obiect. Pe lângă asta, poate curăța lună o tigaie sau o oală cu strat gros de arsură.

ADVERTISEMENT

De asemenea, pasta de dinți mai poate fi folosită și la curățarea pantofilor albi de sport. O singură boabă poate face minuni și nu mai ai nevoie de o soluție specială.

Alte trucuri cu pastă de dinți

Dacă te gândești să faci curățenie în baie, află că pasta de dinți îți va fi de mare ajutor. Pe o cârpă sau un burete pune puțină pastă, după care poți freca robinetul, chiuveta sau șterge cabina de duș.

ADVERTISEMENT

Nu doar că totul va arăta mai imaculat, dar și microbii se vor îndepărta de pe suprafețe. Totodată, dacă trebuie să speli rapid vasul de toaletă și nu ai la îndemână o soluție specială, pune puțină pastă în interior, apoi freacă bine cu peria și trage apa.

Pasta de dinți în vasul de toaletă îndepărtează bacteriile, mirosul și petele. Pe lângă toate acestea, acest produs poate fi utilizat și pentru păstrarea într-o stare bună a bijuteriilor.

ADVERTISEMENT

Pune puțină pastă pe o periuță și apoi poți curăța bijuteriile care nu mai au aceeași strălucire ca atunci când le-ai cumpărat. Totodată, cu ajutorul pastei de dinți poți reda aspectul lucios al unei geci din piele.

ADVERTISEMENT
Tags: